-->
Lego Marvel Super Heroes (İnceleme)

Oyunda bütün görevlere farklı kahramanlarla ve genelde iki tanesiyle başlıyoruz. Hep görevde farklı maceralara atılıyoruz ve birçok kötü karakteri kovalıyoruz. Oyunlarda olmazsa olmazlar arasında olan bosslarla karşılaşıyoruz. Belki de oyunda eksi diyeceğimiz tek yön coop modunun olmaması diyebiliriz. LEGO oyunları her zaman geniş içeriğiyle tanınır Lego Marvel Super Heroes’da bu değişmiyor. Oyunu bitirmeniz saatlerinizi alıyor […]

23.11.2013 | ulasufuk

Oyunda bütün görevlere farklı kahramanlarla ve genelde iki tanesiyle başlıyoruz. Hep görevde farklı maceralara atılıyoruz ve birçok kötü karakteri kovalıyoruz. Oyunlarda olmazsa olmazlar arasında olan bosslarla karşılaşıyoruz. Belki de oyunda eksi diyeceğimiz tek yön coop modunun olmaması diyebiliriz. LEGO oyunları her zaman geniş içeriğiyle tanınır Lego Marvel Super Heroes’da bu değişmiyor. Oyunu bitirmeniz saatlerinizi alıyor çok uzun oyun deneyimi bizleri bekliyor.
 
LEGO-Marvel-Super-Heroes-inceleme3
 
Oyunun grafikleri tahminlerimden daha başarılı olmuş. Bunda oyunun geneline hâkim olan ışık oyunlarının ve gölgelendirmelerin etkisi olduğunu söyleyebilirim. Oyun boyunca ilerlediğiniz güzergâhlar bol ışık oyunları ve efektlerle dolu oluyor. Bunun sonucunda da plastikten yapılma Legolarımız ışıl ışıl parlıyor. Tabi tüm bunlara parçaladığımız legoların etrafa saçılma efektleri de eklenince görsel olarak en başarılı Lego oyunlarından biri meydana gelmiş oluyor. Bu görsel başarının yanına bir de aslına sadık kalınarak entegre edilen Lego serisinin müzikleri de eklenince oyunun teknik detayları sınıfı geçmeyi başarıyor.
 
LEGO-Marvel-Super-Heroes-inceleme4
 
Sonuç olarak, Lego Marvel Super Heroes bol eğlence, harika bir mizah ve kıyasıya stres atma vaat eden ve bu vaatlerini de fazlasıyla yerine getiren bir yapım olmuş. Oyun dünyasında kendi şahsına özgü seriler çok fazla yoktur. Ancak Lego oyunları istisna. Bu nedenle bu türün yapımlarını kendi serisi içinde değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. Yani bir Lego uyarlama oyununu daha önceki Lego uyarlama oyunları ile kıyaslamak gerekir. Bu çerçeveden bakıldığında bu oyunumuz daha önceki yapımlardan içerik zenginliği, teknik yönlerin üstünlüğü ve karakter çeşitliliği ile sıyrılıyor ve Lego oyunları hayranlarının kesinlikle kaçırmaması gereken bir yapım haline geliyor…
  



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!