-->
League of Legends’ın Sezon 3 Finalini 32 Milyondan Fazla Kişi Seyretti

 League of Legends hayranlarının göstermiş olduğu yoğun ilgi , Sezon 3 Dünya Şampiyonası’nın gelmiş geçmiş en çok izlenen e-spor etkinliği olmasını sağladı. NBA finali bile en fazla 25 milyon kişi tarafından takip edilirken, dev eSpor finalini 32 milyondan fazla izleyici seyretti.   Türkiye’nin ve dünyanın en çok oynanan oyunu League of Legends’ın (LoL), geride bıraktığımız […]

20.11.2013 | ulasufuk

 League of Legends hayranlarının göstermiş olduğu yoğun ilgi , Sezon 3 Dünya Şampiyonası’nın gelmiş geçmiş en çok izlenen e-spor etkinliği olmasını sağladı. NBA finali bile en fazla 25 milyon kişi tarafından takip edilirken, dev eSpor finalini 32 milyondan fazla izleyici seyretti.  

Türkiye’nin ve dünyanın en çok oynanan oyunu League of Legends’ın (LoL), geride bıraktığımız  Sezon 3. Dünya Şampiyonası’nı 32 milyondan fazla LoL hayranı izledi. Los Angeles’ta bulunan ve dünyaca ünlü basketbol takımı Lakers’ın sahası olarak bilinen Staples Center’da şampiyonluk finalini izlemeye gelen 16 bin LoL hayranının yanı sıra, 8,5 milyon online tekil izleyici oranına eş zamanlı ulaşan etkinlik popüler basketbol ligi NBA’in finalini geride bıraktı. Bir NBA finalinin de yaklaşık 20-25 milyon kişi tarafından izleniyor olması göz önünde bulundurulduğunda  League of Legends Sezon 3 Finaline duyulan ilginin büyüklüğü ortaya daha net bir biçimde çıkıyor.

Gelecek sene Güney Kore’de yapılacak olan League of Legends’ın yeni sezon finalinin, çok daha fazla sayıda izleyiciğe ulaşması bekleniyor.

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!