-->
Castlevania: Lords of Shadow 2’nin Yeni Görüntüleri Yayınlandı

Drakula Cadılar Bayramı için dönüyor; KONAMI vampirin Castlevania: Lords of Shadow 2’deki rolünü gözler önüne serdi Konami Digital Entertainment B.V. Cadılar Bayramı’nı boş geçmeyerek vampirik Castlevania: Lords of Shadow 2‘deki yeni öğelerini duyurdu. Tüm dikkatlerin doğaüstü güçlerin üzerinde toplandığı bu bayramda KONAMI merakla beklenen Castlevania: Lords of Shadow 2‘nin hem kutu resmini, hem de yeni […]

01.11.2013 | ulasufuk

Drakula Cadılar Bayramı için dönüyor; KONAMI vampirin Castlevania: Lords of Shadow 2’deki rolünü gözler önüne serdi


Konami Digital Entertainment B.V. Cadılar Bayramı’nı boş geçmeyerek vampirik Castlevania: Lords of Shadow 2‘deki yeni öğelerini duyurdu.

Tüm dikkatlerin doğaüstü güçlerin üzerinde toplandığı bu bayramda KONAMI merakla beklenen Castlevania: Lords of Shadow 2‘nin hem kutu resmini, hem de yeni temalı fragmanını yayınladı.

Dracula’s Vengeance isimli fragmanda oyunun anti-kahramanı Drakula’ya yoğunlaşılıyor. Bu en ünlü vampirin bilinmeyen yanlarını gösteren fragman gönülsüzce kendisinden çok daha kötülük dolu bir güce, Şeytan’ın ta kendisine karşı gelmesi gereken Drakula’yı konu alıyor. Fragmanı aşağıdan  izleyebilirsiniz:

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!