-->
Call of Duty: Ghosts (İnceleme)

Call of Duty: Ghost’un belki de en iyi yaptığı şeylerden ikisi de sanırım sesler ve müzikler. Oyunun ses efektleri gerçekten de kaliteli ve gerçekçi. Özellikle çatışma anlarındaki başarılı ses ve müzikler ortamın ambiyansını hissetmenizi sağlıyor. Seslendirme olarakta başarılı bir ekiple çalışmanın etkileri hissediliyor. Sesler konusunda belki tek negatif olarak silah seslerinin gerçeklikten uzak olduğunu belirtebilirim. […]

17.11.2013 | ulasufuk

Call of Duty: Ghost’un belki de en iyi yaptığı şeylerden ikisi de sanırım sesler ve müzikler. Oyunun ses efektleri gerçekten de kaliteli ve gerçekçi. Özellikle çatışma anlarındaki başarılı ses ve müzikler ortamın ambiyansını hissetmenizi sağlıyor. Seslendirme olarakta başarılı bir ekiple çalışmanın etkileri hissediliyor. Sesler konusunda belki tek negatif olarak silah seslerinin gerçeklikten uzak olduğunu belirtebilirim.
 
Call-of-Duty-Ghosts-inceleme5
 
Şimdi gelelim Call of Duty oyuncularının en çok merak ettiği bölüme, multiplayer moduna! Call of Duty oyunlarının güçlü yanlarından biride çok oyunculu modları olmuştur ki bu durum Ghosts’da da aynı. Oyunun çok oyunculu modları genel anlamda eski oyunlarla aynı, bir kaç farklı mod var o kadar. Bu modlardan bir tanesi “Squads” modu bu modda yapay zekadan oluşan takımınızla birlikte çok oyunculu savaşlara giriyorsunuz. Genel olarak eğlenceli olan bu mod aslında çok oyunculu modlara alışmanızı sağlıyor. Her ne kadar ilk başta güzel gözükse de eğer iyi bir Call of Duty oyuncusuysanız bu modda pek zaman geçireceğinizi sanmıyorum zira gerçek insanlara karşı oynamak daha zevkli. Diğer yeni mod ise “Extinction”. Bu mod Treyarch’ın oyunlarında bulunan zombi moduna benziyor.
 
Call-of-Duty-Ghosts-inceleme6
 
Son olarak oynanış değerlendirmesi yapacak olursak serinin son oyunu Call Of Duty serisinin oynanış ile ilgili olumlu tüm yönlerini almış. Zaten başarılı olan oynanabilirlik, yeni eklenen modlar, silahlar ve yetenekler ile daha da iyi bir noktaya ulaşmış. Açıkçası oynanış açısından bir fps oyunundan beklenilen her şeyi sunan Ghost için denilebilecek fazla da bir şey yok. Serinin hayranlarının kaçırmaması gereken bir oyun.
  



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz