-->
The Sims 4, 2014 Sonbaharında Satışa Çıkacak

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) bugün The Sims™ 4’ün tüm dünyada 2014 sonbaharında piyasada olacağını duyurdu. Maxis’ten The Sims Studio tarafından geliştirilmekte olan The Sims 4 yaşamla oynamanın yeni yollarını, birbirinden güçlü yeni yaratım araçları, gelişmiş duygu ve zekalarıyla yepyeni Sim’ler ve oyuncuların hikayelerini daha önce görülmemiş şekillerde anlatmak için Sim’lerin zihinlerini, bedenlerini ve kalplerini […]

23.10.2013 | ulasufuk

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) bugün The Sims™ 4’ün tüm dünyada 2014 sonbaharında piyasada olacağını duyurdu. Maxis’ten The Sims Studio tarafından geliştirilmekte olan The Sims 4 yaşamla oynamanın yeni yollarını, birbirinden güçlü yeni yaratım araçları, gelişmiş duygu ve zekalarıyla yepyeni Sim’ler ve oyuncuların hikayelerini daha önce görülmemiş şekillerde anlatmak için Sim’lerin zihinlerini, bedenlerini ve kalplerini kontrol edebilecekleri bir oyun deneyimi sunacak.

The Sims serisi dünyanın en iyi hayranlarına sahip ve bu hayranların oyuna karşı duydukları tutku ve ilgi şu an tüm zamanların en üst seviyesinde,” diyor The Sims Studio Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Rachel Franklin. “Bu milyonlarca ses geliştirme aşamasında bize güç veriyor ve The Sims 4’ün stüdyomuzun şimdiye kadar yaptığı en tutkulu ve en iyi oyun olmasına yardım ediyor. 2014 sonbaharında The Sims 4 çıktığında hayranlarımızın tepkilerini görmek için sabırsızlanıyoruz.”

The Sims oyun tarihinin en çok satan ve en çok sevilen serilerinin başında geliyor. Çıkışının üzerinden dört yıldan fazla zaman geçmiş olmasına rağmen The Sims 3 oyuncular tarafından her gün oynanmaya ve milyonlarca oyuncudan oluşan sosyal ağ zincirinde en güzel yaşam anları, yaratımlar ve hikayeler paylaşılmaya devam ediyor.

Henüz PEGI tarafından derecelendirilmeyen The Sims 4 PC için çıkacak. The Sims 4 hakkında en yeni haberler için www.TheSims.com/ adresindeki yeni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz