-->
The Lost Titans’da Hanedan Savaşları Başlıyor

Bu bayramda The Lost Titans sürükleyici Hanedan Savaşlarında oyuncularıyla buluşmaya hazırlanıyor. Bayram boyunca The Lost Titans’da heyecan katlanarak artıyor. “Hanedan Savaşları” adı altında başlayacak olan turnuvayla oyuncular çeşitli ödüllerin sahibi olacaklar. Hanedan Savaşlarına kayıtlar 11 Ekim saat 10.00’da başlayarak 14 Ekim saat 18.00’a kadar sürecek ve 8 takım birincilik için birbirleriyle mücadele edecekler. Her lonca […]

11.10.2013 | ulasufuk

Bu bayramda The Lost Titans sürükleyici Hanedan Savaşlarında oyuncularıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Bayram boyunca The Lost Titans’da heyecan katlanarak artıyor. Hanedan Savaşları adı altında başlayacak olan turnuvayla oyuncular çeşitli ödüllerin sahibi olacaklar.

Exp_Boost

Hanedan Savaşlarına kayıtlar 11 Ekim saat 10.00’da başlayarak 14 Ekim saat 18.00’a kadar sürecek ve 8 takım birincilik için birbirleriyle mücadele edecekler. Her lonca en az 5 as oyuncu ve 2 yedek oyuncu bulundurmak zorunda olacaklar. 16 Ekim saat 18.00’de eşleşmeler için kura çekimi yapılacak ve ilk maçlar 18 Ekim’de 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Nova bonusu

Detaylar için link; http://phpbb.novaworlds.com/viewtopic.php?f=189&t=131724

The Lost Titans Gm’leri bayramda gerçekleştirilecek olan çeşitli etkinliklerin de müjdesini verdi. Bu etkinliklerin detayları facebook adresi üzerinden oyunculara duyurulacak.

Facebook Link: http://www.facebook.com/TheLostTitansTR

Bu heyecana hemen katılmak için: http://tlt.novaworlds.com/tr/

The Lost Titans ekibi tüm oyun severlerin Kurban Bayramını kutlar!

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!