-->
Puppeteer İnceleme

Kutaro ilk başta oldukça güçsüz gibi görünse de oyun ilerledikçe kazandığımız kafaların yanı sıra kalkan, bomba, boğa ve kanca gibi yeteneklerimiz sayesinde kendi kendine yeten ve düşmanları alt eden bir kahramana dönüşüyor.     Puppeteer özellikle renkli ve ışıltılı dünyası ile göz kamaştırıyor. Oyunun görsel kalitesi bir hayli başarılı. Bir platform oyununda olması gereken önemli […]

10.10.2013 | ulasufuk

Kutaro ilk başta oldukça güçsüz gibi görünse de oyun ilerledikçe kazandığımız kafaların yanı sıra kalkan, bomba, boğa ve kanca gibi yeteneklerimiz sayesinde kendi kendine yeten ve düşmanları alt eden bir kahramana dönüşüyor.
 
Puppeteer-inceleme3
 
Puppeteer özellikle renkli ve ışıltılı dünyası ile göz kamaştırıyor. Oyunun görsel kalitesi bir hayli başarılı. Bir platform oyununda olması gereken önemli bir özellik olan ışıklandırma ve görsel kalite bu yapımımızda en üst seviyede tutulmuş. Msalsı bir anlatımı olması sebebiyle özellikle ışık efektleri bir hayli kullanılmış ve bunda da başarıya ulaşılmış görünüyor. Oyunun biz Türk oyun severler açısından bir diğer önemli yönü de Türkçe seslendirme ile gelmiş olması. Tahminlerimin üzerinde bir seslendirme kalitesi söz konusu olsa da yer yer ufak sıkıntılar da mevcut. Ancak oyunun genelinde işitsel öğeler bir hayli kaliteli duruyor.
 
Puppeteer-inceleme4
 
Platform oyunlarının geleceği nereye doğru şekillenir bunu tahmin etmek güç. Ancak gerçek olan bir şey varsa o da Puppeteer, Little Big Planet, Journey ve Trine gibi yapımlar olduğu müddetçe bu türün sonsuza dek ilgi çekeceği bir gerçek. Bu bağlamda Puppeteer son dönemin en başarılı platform oyunlarından biri olmuş.
  



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!