-->
Playstore’da NBA 2K 14 ve Formula 1 Fırtınası Oyunseverleri Bekliyor

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları dünya ile aynı anda oyunseverlere sunmaya devam ediyor. “NBA 2K 14” oyunu aylık 6 TL, “Formula 1 2013” oyunu ise aylık 7 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da, geçen yıl  “Yılın Spor Oyunu” ve “Yılın Oyunu” kategorilerinde […]

04.10.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları dünya ile aynı anda oyunseverlere sunmaya devam ediyor. “NBA 2K 14” oyunu aylık 6 TL, “Formula 1 2013” oyunu ise aylık 7 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da, geçen yıl  “Yılın Spor Oyunu” ve “Yılın Oyunu” kategorilerinde 38’den fazla ödül alan NBA 2K serisinin yeni oyunu NBA 2K 14 oyunseverlerle buluşuyor. Üstelik seride, ilk kez aralarında  “Fenerbahçe Ülker” ve “Anadolu Efes”in bulunduğu Euroleague takımları da yer alıyor. Oyunseverler bu muhteşem oyuna aylık 6 TL’den başlayan taksitler ile 72TL’ye ulaşabilecekler.

Codemasters’ın 6.5 milyondan fazla satan, ödüllü Formula 1 markasının en son oyunu da dünya ile aynı anda Playstore’da oyunseverlerin beğenisine sunuluyor. Oyun tutkunları bu muhteşem oyuna aylık 7 TL’den başlayan taksitler ile 84TL’ye ulaşabilecekler. Formula 1 2013 sezonunun heyecanını sonuna kadar yansıtan F1 2013, yarış oyunları konusunda uzman Codemasters’ın bütün tecrübesini konuşturduğu bir oyun! Video oyunları dünyasının en gelişmiş F1 simülasyonu!

“NBA 2K 14” ve “Formula 1 2013” oyunları, Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

NBA2k14

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.