-->
League of Legends Televizyonu Yeni Yıldızını Arıyor!

Türkiye’nin internet üzerinden en çok takip edilen online yayın kanalı olan League of Legends TV yeni yıldızını arıyor! 18 yaşından büyük kadın adayların katılabileceği yarışma için son başvuru tarihi 17 Kasım. Dünyanın en çok oynanan oyunu olan League of Legends, Türkiye’deki dijital yayın platformu League of Legends TV (LoL TV) için yeni yıldızını arıyor. League […]

24.10.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin internet üzerinden en çok takip edilen online yayın kanalı olan League of Legends TV yeni yıldızını arıyor! 18 yaşından büyük kadın adayların katılabileceği yarışma için son başvuru tarihi 17 Kasım.

Dünyanın en çok oynanan oyunu olan League of Legends, Türkiye’deki dijital yayın platformu League of Legends TV (LoL TV) için yeni yıldızını arıyor. League of Legends dünyası ile bezenmiş içerikler hazırlamak, özel programlarda yer almak ve büyük ödüllü turnuvalarda ekranların karşısında veya büyük ve ışıklı sahnelerde bulunmak istiyorsanız, bu tam size göre bir fırsat.

Yarışmaya 18 yaşını doldurmuş tüm kadın adaylar başvurabilir. Başvuru için göndereceğiniz videoda kendinizi tanıtmanız ve  League of Legends ile beraber oyun dünyasına karşı olan ilginizi paylaşmanız yeterli. Eğer LoL TV’nin yeni yıldızı ben olmayalım diyorsanız, başvurmak için: http://bit.ly/LoLYıldız

Uzun soluklu ve bir o kadar da eğlenceli yarışma süreci şöyle ilerliyor:

•      5 Ekim – 17 Kasım arasında başvurular alınıyor.

•      30 Kasım’da Riot Türkiye ekibinin seçtiği, finale kalan 5 aday açıklanıyor ve hafta boyunca özel yayınlarla tanıtılıyor.

•      1 – 8 Aralık tarihlerinde Sihirdarlar adayları oyluyor.

•      9  Aralık’ta LoL TV Yıldızı ortaya çıkıyor.

LoL TV Yıldızını Arıyor yarışması hakkında ayrıntılı bilgi, kurallar ve katılım şartları bu adreste: http://bit.ly/LoLYıldız

 

LOLTV_POSTER-23102013



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!