-->
XCOM: Enemy Within’den Anlatımlı Oynanış Videosu

XCOM: Enemy Within’in ilk kez gamescom ve PAX Prime 2013’te gösterilen oynanış videosunu seyredin. Baş Tasarımcı Ananda Gupta 2012’de Yılın Oyunu ödülünü kazanan strateji oyunu XCOM: Enemy Unknown’un genişleme paketindeki yeni silahlardan, yeteneklerden, düşmanlardan ve haritalardan bazılarını gösteriyor. Bu videoda özel olarak sunum amacıyla hazırlanmış oynanış görüntüleri göreceksiniz. XCOM komutanı olaral üssünüzü kurup genişletecek, askerler […]

04.09.2013 | ulasufuk

XCOM: Enemy Within’in ilk kez gamescom ve PAX Prime 2013’te gösterilen oynanış videosunu seyredin. Baş Tasarımcı Ananda Gupta 2012’de Yılın Oyunu ödülünü kazanan strateji oyunu XCOM: Enemy Unknown’un genişleme paketindeki yeni silahlardan, yeteneklerden, düşmanlardan ve haritalardan bazılarını gösteriyor. Bu videoda özel olarak sunum amacıyla hazırlanmış oynanış görüntüleri göreceksiniz. XCOM komutanı olaral üssünüzü kurup genişletecek, askerler alıp eğitecek ve korkutucu uzaylı istilasına karşı savaşınızda yeteneklerinizi geliştirecek uzaylı teknolojilerini araştıracaksınız.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!