-->
Türkiye, League of Legends’da ESL Balkan Şampiyonu Oldu!

League of Legends’ın Türkiye 3.Sezon Şampiyonu Dark Passage, Balkanlardan da zaferle dönüyor! Balkan Ligi Finallerinde Türkiye’yi temsil eden başarılı takım bir ilki daha gerçekleştirerek E-spor tarihimizdeki son 5 yıldaki ilk uluslararası başarıya imza atıp, Balkan Şampiyonu oldu… E-spor tutkunlarının nefes kesen mücadelelere tanık olduğu Balkan Ligi Finalleri 20 – 23 Eylül 2013 tarihleri arasında Sofya’da […]

25.09.2013 | ulasufuk

League of Legends’ın Türkiye 3.Sezon Şampiyonu Dark Passage, Balkanlardan da zaferle dönüyor! Balkan Ligi Finallerinde Türkiye’yi temsil eden başarılı takım bir ilki daha gerçekleştirerek E-spor tarihimizdeki son 5 yıldaki ilk uluslararası başarıya imza atıp, Balkan Şampiyonu oldu…

E-spor tutkunlarının nefes kesen mücadelelere tanık olduğu Balkan Ligi Finalleri 20 – 23 Eylül 2013 tarihleri arasında Sofya’da gerçekleşti. 12 farklı Balkan ülkesinin şampiyonun katıldığı mücadelede kazanan taraf Dark Passage takımı oldu. Finalde Sırbistan şampiyonu Kalu OP ile karşılaşan ekibimiz 1-0 geriye düştüğü seriyi 2-1’e getirmeyi ve 2.000€ ödülün sahibi olmayı başardı. Bu zafer Türkiye’nin yurtdışında elde ettiği ilk League of Legends şampiyonluğu olarak tarihe geçti.

Üç gün aralıksız devam eden Balkan Ligi Finalleri birbirinden güçlü League of  Legends takımlarını bir araya getirdi. Tüm rakiplerine karşı gösterdiği takım çalışması ile Dark Passage herkesi geride bırakarak şampiyonluğu kucakladı.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!