-->
Türkçe Altyazılı Beyond Two Souls İçin Ön Siparişler Başladı

Ünlü Hollywood yıldızlarının başrollerinde olduğu başyapıt için geri sayım… Sony, Heavy Rain isimli popüler macera oyununun yapımcısı Quantic Dream stüdyolarının yeni başyapıtı Beyond Two Souls, Türkçe altyazılı olarak 11 Ekim’de Türkiye’de tüm dünya ile aynı anda satışa çıkacak. Psikolojik gerilim ve aksiyon oyunu Beyond Two Souls, PlayStation®3’e özel olarak geliştirildi. Türkiye’de 149 TL’ye satışa sunulacak oyun için […]

04.09.2013 | ulasufuk

Ünlü Hollywood yıldızlarının başrollerinde olduğu başyapıt için geri sayım…

Sony, Heavy Rain isimli popüler macera oyununun yapımcısı Quantic Dream stüdyolarının yeni başyapıtı Beyond Two Souls, Türkçe altyazılı olarak 11 Ekim’de Türkiye’de tüm dünya ile aynı anda satışa çıkacak. Psikolojik gerilim ve aksiyon oyunu Beyond Two Souls, PlayStation®3’e özel olarak geliştirildi. Türkiye’de 149 TL’ye satışa sunulacak oyun için D&R, MM, Sony Center, Teknosa, Overgame, Mavi Bilgisayar’dan özel avantajlarla ön sipariş verilebilir.

Sony, PlayStation®3 (PS3™) için tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de 11 Ekim 2013 tarihinde piyasaya sürülecek olan Türkçe altyazılı Beyond Two Souls için özel avantajlarla sunulan ön sipariş dönemi başladı.

PlayStation®3’e özel olarak geliştirilen psikolojik gerilim ve aksiyon oyunu Beyond Two Souls için ön sipariş verenler pek çok hediyeye de kavuşacak. Türkiye’de 149 TL’ye satışa sunulacak oyun için D&R, MM, Sony Center, Teknosa, Overgame, Mavi Bilgisayar’dan ön sipariş verenler, 30 dakikalık ekstra oynanabilir bölüm, oyunun yapılış videosu, orijinal soundtrack albümünü, PSN Avatar’ı ve  PS3 Dynamic Theme (arka plan artwork) kazanabilecek.

Oyun dünyasının tanınmış yapımcılarından David Cage’nin kaleme almış olduğu hikâye, Quantic Dream stüdyolarının yeni başyapıtı olarak nitelendiriliyor. Hollywood’un tanınmış yıldızları Willem Dafoe ve Ellen Page’nin başrolde olduğu psikolojik gerilim ve aksiyon oyunu Beyond Two Souls, Türkçe altyazı seçeneği ile Türkiye’deki oyuncuları sevindiriyor. Oyun, tekil oyunculu (single player mod) olarak satışa çıkıyor.

Ünlü Hollywood yıldızları başrolde

Ellen Page’nin seslendirdiği Jodie Holmes, oyunun iki ana karakterinden biri. Aiden, Jodie ile ufak yaşlarda temas kurarak ikinci bir kimliği haline gelen ve kendisine süper güçler bahşeden bir tür ruhani güç. Willem Dafoe’nin seslendirdiği ve oyunun diğer ana karakteri olan Nathan Dawkins, Jodie’nin sahip olduğu güçleri keşfetmeye çalışan ve oyun boyunca kendisine babası gibi yaklaşacak olan hükümet adına çalışan bir bilimadamı rolünde karşımıza çıkıyor. Cole Freeman’in seslendirdiği Kadeem Hardison ise paranormal aktiviteleri araştıran bir hükümet görevlisi.

Süper güçler ruhunuzu ele geçirirse…

Jodie Holmes’in içine girmiş bir tür paranormal güç, ABD hükümetinin de dikkatini çekmiş ve kendisinden bir güç olarak yararlanmak için üzerinde çeşitli deneyler yapılması için görevliler tarafından yakalanma emri çıkarılmıştır. Nathan Dawkins ise Jodie’ye bir baba şefkati ile yaklaşmaya çalışan ve oyun boyunca kendisine yardımcı olacak bir bilimadamı rolünde oyunseverlerin karşısına çıkacak tanınmış bir karakter.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!