-->
Total War: ROME II’nin Çıkış Videosu

Yarın itibari ile PC için Avrupa çıkışını gerçekleştirecek Total War: ROME II’nin “Ne Kadar İleri Gideceksiniz” İsmindeki Çıkış Fragmanı yayınlandı. Tarihin inanılmaz dönemlerinden biri, dünyanın ilk süper gücünün ortaya çıkışı, halkın hakimiyeti, etkileri bugün bile hissedilen bir kültür ve yaşam tarzı. 2,000 yıldan daha uzun bir süre önce Romalılar, dünyanın daha önce görmediği ve muhtemelen […]

02.09.2013 | ulasufuk

Yarın itibari ile PC için Avrupa çıkışını gerçekleştirecek Total War: ROME II’nin “Ne Kadar İleri Gideceksiniz” İsmindeki Çıkış Fragmanı yayınlandı.

Tarihin inanılmaz dönemlerinden biri, dünyanın ilk süper gücünün ortaya çıkışı, halkın hakimiyeti, etkileri bugün bile hissedilen bir kültür ve yaşam tarzı.

2,000 yıldan daha uzun bir süre önce Romalılar, dünyanın daha önce görmediği ve muhtemelen bir daha da göremeyeceği bir imparatorluğun ortaya çıkmasında rol oynadılar. Bu ölümsüz şehrin ve temsil ettiği peşin gücünde görkemli zaferler ve kanlı yenilgilerin yaşandığı, kahraman ve despot erkek ve kadınların ortaya çıktığı, ailelerin kendi içlerinde dağıldığı bir dönem.

Bazıları bu ödüle ulaştı, ama yalnızca kısa bir süre için. Çok daha fazlası başarısız oldu.

Çıkış fragmanımızı seyrettikten sonra belki de bu soruya siz cevap verebileceksiniz: Roma uğruna ne kadar ileri gideceksiniz?

Total War: ROME II yarın, 3 Eylül’de çıkıyor. Oyun saat 10:00’da aktif hale gelecek.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!