-->
South Park: The Stick of Truth’un “Grand Wizard Edition” Sürümü Duyuruldu

Ubisoft, South Park: The Stick of Truth’un çıkış tarihinin yanı sıra standart sürümü ile aynı zamanda yani 12 Aralık’ta satışa sunulacak oyunun “Grand Wizard Edition” isimli özel koleksiyon versiyonunu da duyurdu. 79,99 $ değerindeki bu sürüm, oyunun kopyasını, 6” Grand Wizard Kidrobot Cartman figürünü, Kingdom of South Park haritasını ve Ultimate Fellowship eklenti paketini içerecek.

25.09.2013 | ulasufuk

Ubisoft, South Park: The Stick of Truth’un çıkış tarihinin yanı sıra standart sürümü ile aynı zamanda yani 12 Aralık’ta satışa sunulacak oyunun “Grand Wizard Edition” isimli özel koleksiyon versiyonunu da duyurdu.

79,99 $ değerindeki bu sürüm, oyunun kopyasını, 6” Grand Wizard Kidrobot Cartman figürünü, Kingdom of South Park haritasını ve Ultimate Fellowship eklenti paketini içerecek.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.