-->
Rayman Legends Bugün Çıkıyor

Oyunun çıkışını kutlamak üzere Rayman Legends Beatbox uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz Ubisoft bugün, Ubisoft Montpellier tarafından geliştirilen ve büyük merakla beklenen platform oyunu Rayman Legends’ın Microsoft Xbox 360®, Sony PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft Windows PC  için bugün  satışa sunulacağını duyurdu. Rayman Origins’in ardından kahramanlarımız 100 yıllık bir uykuya dalmış ve bu da kabusların Glade of […]

03.09.2013 | ulasufuk

Oyunun çıkışını kutlamak üzere Rayman Legends Beatbox uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz

Ubisoft bugün, Ubisoft Montpellier tarafından geliştirilen ve büyük merakla beklenen platform oyunu Rayman Legends’ın Microsoft Xbox 360®, Sony PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft Windows PC  için bugün  satışa sunulacağını duyurdu.

Rayman Origins’in ardından kahramanlarımız 100 yıllık bir uykuya dalmış ve bu da kabusların Glade of Dreams’ı istila etmesine neden olmuştur. Rayman gizemli uykusundan uyandığında evrende düzeni geri getirmek için arkadaşlarıyla birlikte yeni bir maceraya atılır. Rayman Legends geleneksel Rayman platform aksiyonuna ek olarak yeni müzik ritmine dayanan bölümleri de içeren geniş bir oynanış yelpazesine sahip. Ödüllü çizer, tasarımcı ve besteci ekibi de çok boyutlu oynanış öğeleri, geliştirilmiş ışıklandırma sistemi ve Rayman’in grafiklerini yeni bir seviyeye çıkaracak yeni çizimler için gelişmiş UbiArt motoruyla birlikte geri dönüyor. Nintendo Wii U™ GamePad kumandasına özel olarak beşinci bir oyuncu da Murfy rolünü üstlenerek eğlenceye katılabilecek. Nintendo Wii U™’da oyunun tüm maceraları beş oyuncuya kadar birlikte oynanabilecek.

Oyunun çıkışını kutlamak üzere hazırlanan ücretsiz Rayman Legends Beatbox uygulaması oyunun müziklerinin bir kısmını iki farklı modda oynama imkanı vererek oyuncuları oyunun evrenine daha da yakınlaştıracak.

“Legendary Mode” Rayman® Legends’tan üç müzik parçası içerecek. Her parça oyuncuların farklı efektler yaratmak için aktifleştirip devre dışı bırakabilecekleri altı enstrümental kısma bölünmüş olacak. “Creation Mode” ise oyuncuların Rayman evreninin zengin enstrüman ve melodi kütüphanesini (5 enstrüman kategorisi ve enstrüman başına 6 taneye kadar melodi) kullanarak kendi şarkılarını yaratmalarını ve arkadaşlarıyla paylaşabilmelerini sağlayacak.

Rayman Legends Beatbox uygulamasını iOS6 ve Android 4.0.3 kullanan tabletler ve web tarayıcıları için www.raymangame.com/beatbox adresinden indirebilirsiniz.

Rayman Legends hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.raymanlegends.com adresini ziyaret edin.

Oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!