-->
PS Plus’tan Ekim’de Oyun Atağı

Sony, “Ekim ayı itibariyle PlayStation®3 ve PlayStation®Vita’ya gelmeye hazırlanan yüksek puanlara sahip birçok oyun için kemerlerinizi bağlayın” diyor. PS Plus ile PS3 ve PS Vita için Far Cry® 3 ve Street Fighter® X Tekken®’in de aralarında bulunduğu yeni oyunların müjdesini veriyor. Sony, henüz PS Plus üyesi olmayanlara da fırsat veriyor. 20 Eylül’e kadar 1 yıllık üyelik alanlara, ekstra […]

24.09.2013 | ulasufuk

Sony, “Ekim ayı itibariyle PlayStation®3 ve PlayStation®Vita’ya gelmeye hazırlanan yüksek puanlara sahip birçok oyun için kemerlerinizi bağlayın” diyor. PS Plus ile PS3 ve PS Vita için Far Cry® 3 ve Street Fighter®Tekken®’in de aralarında bulunduğu yeni oyunların müjdesini veriyorSony, henüz PS Plus üyesi olmayanlara da fırsat veriyor. 20 Eylül’e kadar 1 yıllık üyelik alanlara, ekstra 90 gün üyelik hediye ediliyor. 

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), PlayStation®Plus için Ekim ayındaki oyunlardan bazılarının tüm zamanların favori oyunları olarak kabul edilen Far Cry®3, Giana Sisters: Twisted Dreams ve Dragon’s Dogma: Dark Arisen‘in yanı sıra PlayStation®Vita (PS Vita) için Street Fighter® X Tekken® ve Touch my Katamari™ olduğunu açıkladı. Bütün oyunlar, üyeler için şu an itibariyle kullanılabilir durumda.

Far Cry®3 ile medeniyetten uzak gizemli bir adaya yolculuk

Korkunç bir şiddete ve işkenceye maruz kalmış bir adayı keşfedeceğiniz Far Cry®3‘te medeniyetten uzak gizemli bir adaya yolculuğa çıkın. Arkadaşlarınızla birlikte seyahat ederken, vahşi bir şekilde saldırıya uğrayıp esir düşeceksiniz. Hayatta kalabilmek için tek şansınız adanın ve huzursuz sakinlerinin karanlık sırlarını açığa çıkartmak. PS Plus üyeleri için 22 Ekim’e kadar erişilebilir durumda olacak bu klasikleşmiş oyunda, savaşarak karşılık vermenin bir yolunu bulun ve bu delilik adasından kaçın.

Giana Sisters: Twisted Dreams ile Giana’nın hayal dünyasına hazır olun

Bir PS3 oyunu olan Giana Sisters: Twisted Dreams da oldukça tutulan bir oyun. Warp Giana’nın hayal dünyasında yeteneklerini test edin ve becerilerini geliştirin. Ama dikkatli olun; aklınız her daim başınızda olmalı ve Giana’nın karmaşık rüyalarındaki tehlikelere meydan okumak için hızlı olmalısınız. Seriliğe dayalı bir yapıya sahip bu macera oyunu 24 Ekim tarihine kadar PS Plus’ta!

Bitterblack Adası’ndaki sırları açığa çıkarmaya hazır mısınız?

Dragon’s Dogma: Dark Arisen‘da, yüzeyinin derinliklerinde karanlık bir labirentin bulunduğu ve Arisen’in birçok sesiyle dolu gizemli Bitterblack Adası’nı araştıracak ve ölümcül birçok sırrı açığa çıkaracaksınız. Bu oyun da 24 Ekim tarihine kadar PS Plus’ta bulunacak.

Street Fighter® X Tekken® ile en büyük iki dövüş oyunu bir arada

Dışarıdayken oyun oynamayı sevenler olarak, PS Vitanız’ı kapın ve takım tabanlı bir oyun olup, sevilen birçok karakterin bir arada bulunduğu Street Fighter® X Tekken®‘i keşfedin. En büyük iki dövüş oyunun bir araya geldiği bu oyun hayalleri aşıp gerçeğe dönüştü ve 22 Ekim’e kadar tadını çıkarmanız için PS Plus’taki yerini aldı.

Touch my Katamari™ ile top yuvarlama ve şekil değiştirmenin keyfine varın

Oldukça keyifli bir top yuvarlama ve şekil değiştirme oyunu olan Touch my Katamari™‘de, parmaklarınızı kullanarak kendinizi küçük karınca yuvalarından dev gökdelenlere kadar her yerde yuvarlanırken bulacaksınız! Bu PS Vita oyunu koleksiyon, alışveriş ve daha birçok bağımlılık yaratacak özelliği içinde barındırıyor ve bunlar da 22 Ekim’e kadar PS Plus’ta keşfedilmeye hazır bekliyor.

Daha bitmedi…

PlayStation®4 (PS4)’ün çıkış tarihi yaklaşırken, PS Plus yeni heyecan verici oyunlarla hayranları sevindirmeye devam edecek. PS Plus, PS4 için DRIVECLUB™ PS Plus Edition ve RESOGUN™ ile çıkış yapacak.

Mevcut olarak üyeliği bulunan üyeler de hesaplarını PS4’e ek olarak, PS3 ve PS Vita’da kullanabilecek ve bu şekilde yapacakları tek şey bağlanmak ve oyuna dalmak olacak. PS Plus, üyelik boyunca en yüksek puanları alan oyunları, kullanıcılara üyelikleri sona erene kadar sunuyor. Üyeler aynı zamanda, devasa PS4 çevrimiçi çok oyunculu oyunlara, PlayStation®Store indirimlerine ve daha fazlasına ulaşabiliyor.

20 Eylül’e kadar 1 yıllık üyelik alanlara, ekstra 90 gün üyelik hediye

PlayStation®Plus’a katılmamış olanlar için şu an en iyi zaman. 20 Eylül’den önce PlayStation®Store’dan 1 yıllık üyelik alanlar, ekstra 90 günlük üyelik kazanıyor. PS Plus’ın 3 aylık üyeliği 29.99 TL ve bir yıllık üyeliği ise 99.99 TL.

*En yüksek puanlar, 70+ meta kritik ortalamaya göre belirlenmiştir.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!