-->
Playstore, “GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı”na Damgasını Vuracak

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET‘in dijital oyun platformu Playstore, her yıl binlerce oyunseveri bir araya getiren “Gamex Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı”na katılıyor. Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği fuar, 5-8 Eylül tarihlerinde Lütfi Kırdar Fuar Merkezi‘nde gerçekleşecek. Dijital oyun sektörünün kalbinin atacağı Gamex’te, Playstore’un standını ziyaret edenleri turnuvalar, ödüller ve daha pek çok sürpriz […]

04.09.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET‘in dijital oyun platformu Playstore, her yıl binlerce oyunseveri bir araya getiren “Gamex Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı”na katılıyor. Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği fuar, 5-8 Eylül tarihlerinde Lütfi Kırdar Fuar Merkezi‘nde gerçekleşecek. Dijital oyun sektörünün kalbinin atacağı Gamex’te, Playstore’un standını ziyaret edenleri turnuvalar, ödüller ve daha pek çok sürpriz bekliyor.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, bu yıl 8.’si düzenlenecek olan “Gamex Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı”nda oyunseverlerle bir araya geliyor. Geçtiğimiz yıl 125 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan fuar, 5 – 8 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi‘nde yapılacak. Playstore fuardaki standında zengin bir içerikle oyunseverlerin karşısına çıkacak. Playstore, düzenleyeceği turnuvalar, dağıtacağı ödüller ve diğer eğlenceli aktiviteleriyle fuara damga vurmaya hazırlanıyor.

Oyun sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Gamex Fuarı, oyunseverler ile sektörün aktörlerini bir araya getiriyor. Playstore, fuar için özel olarak hazırladığı zengin içerikli standıyla oyunseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Playstore standına gelen ziyaretçilerin en büyük eğlencesi, hiç şüphesiz düzenlenecek turnuvalar olacak. Turnuvalarda “Fifa”, “Battlefield”, “Call of Duty” ve “Need for Speed” gibi oyun tutkunlarının ilgisini çekecek oyunlar oynanacak. Zorlu mücadelelere sahne olması beklenen turnuvalar, Gamex Fuarı’nın en çok konuşulan etkinliği olması bekleniyor.

Turnuvaların sonunda başarılı olan ziyaretçilere, Playstore’un ödülleri de var. Playstore, kazananlara turnuvada yer alan oyunların yeni versiyonlarını hediye edecek. Turnuvaların şampiyonları, “Fifa 14”, “Battlefield 4”, “Call of Duty: Ghosts”, “Need for Speed: Rivals” oyunlarını kazanacak. Ayrıca Playstore standını ziyaret eden her katılımcıya bütün oyunlarda geçerli 20 TL değerinde Playstore hediye çeki dağıtılacak.

Playstore ayrıca hazırladığı diğer sürprizlerle oyunseverlere unutulmaz bir fuar deneyimi yaşatacak.

1.000’den fazla farklı oyun Playstore’da bir arada

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, verdiği hizmet bakımından Türkiye’de tek platform. Rahat ulaşılabilen, uygun ödeme koşulları ve güvenli alışveriş olanağı sunan Playstore oyun tutkunlarına pek çok kolaylık sağlıyor.

Oyunseverlere en popüler oyunlara dünya ile aynı anda ulaşma imkânı sunan Playstore’un kataloğunda 1.000’den fazla farklı oyun yer alıyor. Playstore’un oyunseverlere sunduğu pek çok avantaj var. Oyunlar 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Dönem dönem sunulan indirim kampanyaları da Playstore’un en önemli avantajlarından biri. Oyunseverler bu dönemlerde oyun dünyasının en popüler oyunlarına inanılmaz indirimlerle ulaşabiliyor.

Dijital oyun platformu Playstore’da indirimlerle birlikte sunulan taksit seçeneği ile alışveriş yapmak daha da keyifli hale geliyor. Oyunseverler, TTNET faturasına yansıtarak yaptıkları alışverişlerde 12 ay taksit avantajından yararlanabiliyorlar. TTNET abonesi olmayan kullanıcılar da kredi kartı ve mobil ödeme seçenekleriyle Playstore’dan diledikleri oyunu satın alabiliyorlar.

Playstore ayrıca her ay yayınlanan, “en çok satan oyunlar listeleri” ile oyunseverlerin tercihlerini paylaşarak, sektörün nabzını tutuyor.

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!