-->
Merakla Beklenen Efsane Strateji Oyunu “Rome II” Dünyayla Aynı Anda Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, merakla beklenen bir oyunu daha oyunseverlerle buluşturuyor. Efsane strateji oyunu “Rome II”, Türkçe dil desteği ile dünyayla aynı anda Playstore’da oyunseverler ile buluşuyor. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, efsane “Total War” serisinin yeni oyunu “Rome II”yi dünyayla aynı anda oyunseverlerle buluşturuyor. 80 TL fiyatla satışa […]

03.09.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, merakla beklenen bir oyunu daha oyunseverlerle buluşturuyor. Efsane strateji oyunu “Rome II”, Türkçe dil desteği ile dünyayla aynı anda Playstore’da oyunseverler ile buluşuyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, efsane “Total War” serisinin yeni oyunu “Rome II”yi dünyayla aynı anda oyunseverlerle buluşturuyor. 80 TL fiyatla satışa sunulacak olan oyunun, Türkçe dil desteği de bulunuyor. Oyunseverler, TTNET faturasına yansıtarak yapacakları alışverişlerde 12 ay taksit seçeneğinden faydalanabiliyorlar.

Ödüllü “Total War” serisinin son macerası olan “Rome II”, strateji oyunları için çıtayı yeni bir seviyeye yükseltiyor. “Rome II”de oyuncular, dünyanın ilk süper gücü olarak, muhteşem bir savaş makinasını yönetiyorlar. “Rome II”nin oyunseverlere vaat ettiği deneyim sürecinde; askeri başarılardan ekonomik çalkantılara, kadim dostluklardan kıskançlık ve ihanete kadar pek çok şey yer alıyor.

Yeni sezona damgasını vuracak olan bu muhteşem oyun, Playstore’un 1000’den fazla oyunun yer aldığı geniş içeriğinde yerini alıyor.

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.