-->
Japon Zırhlı Araçları Savaşa Katılıyor

Wargaming, World of Tanks için Japon tank serisini açıkladı Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, yüksek beğeni toplayan aksiyon oyunu World of Tanks’e yakın zamanda eklenecek olan Japon tank serisini duyurdu. “Japon tankları oyuna eklemek, pek çok efsanevi zırhlı aracın tasarımını ve yenilikçi özelliklerini öğrenmemizi sağladı. Bu araçlar sayesinde oyuncular […]

19.09.2013 | ulasufuk

Wargaming, World of Tanks için Japon tank serisini açıkladı

Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, yüksek beğeni toplayan aksiyon oyunu World of Tanks’e yakın zamanda eklenecek olan Japon tank serisini duyurdu.

“Japon tankları oyuna eklemek, pek çok efsanevi zırhlı aracın tasarımını ve yenilikçi özelliklerini öğrenmemizi sağladı. Bu araçlar sayesinde oyuncular da, 20. yy’ın ortaları boyunca Japon tankların teknolojik gelişimini deneyimlemiş olacaklar.” diyen World of Tanks yapımcısı Mikhail Zhivets, sözlerine şöyle devam etti: “Orijinal Japon mühendislerin tasarımlarının temel alındığı modeller oyunculara, savaş için geliştirilmiş pek çok orijinal modifiye şemaları sunacak.

9 orta sınıf, 5 de hafif tankın bulunduğu iki dala ayrılmış Japon zırhlı araçları arasında Chi-Ri prototipi, savaş sonrası ilk olarak tasarlanan Type 61, hafif tank Type 95 Ha-Go ve orta sınıf Chi-Ha gibi efsane modeller bulunuyor. 1950’lerin sonunda tasarlanan Type 64 (STB-1) tank da Seviye 10 orta sınıf olarak oyunda yerini alacak.

ABD, Çin, Fransa, Büyük Britanya, Almanya ve SSCB’nin halihazırda oyunda bulunan zırhlı araçlarının arasına eklenen teknoloji ağacıyla Japonya, oyuna eklenen 7. ülke konumunda.

Renderlar: http://213.184.232.58/press/WoT/WoT_Assets_Japan_Tech_Tree_Announcement_Render_ENG.zip — Global

Teknoloji Ağacı: http://213.184.232.58/press/WoT/WoT_Assets_Japan_Tech_Tree_Announcement_Tech_Tree_ENG.zip

 

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!