-->
İngiliz Uçakları World of Warplanes’e Geliyor

Dünyanın önde gelen ücretsiz MMO geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, merakla beklenen World of Warplanes’e Royal Air Force savaş uçaklarının eklendiğini duyurdu. 0.5.3 sürümü, Spitfire, Blenheim F, Skua ve Javelin gibi çok iyi tanınan bir dizi İngiliz uçak ve ağır uçakların yanı sıra gelişmiş fare kontrolü seçeneğine, 11 hediyeye ve premium uçaklara ev sahipliği yapıyor. […]

27.09.2013 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen ücretsiz MMO geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, merakla beklenen World of Warplanes’e Royal Air Force savaş uçaklarının eklendiğini duyurdu.

0.5.3 sürümü, Spitfire, Blenheim F, Skua ve Javelin gibi çok iyi tanınan bir dizi İngiliz uçak ve ağır uçakların yanı sıra gelişmiş fare kontrolü seçeneğine, 11 hediyeye ve premium uçaklara ev sahipliği yapıyor.

Yeni güncellemeyle gelen diğer içerikler arasında yeni başarımlar, sanal pilotların daha fazla macera peşinde koşmalarını sağlayacak yeni mürettebat yetenekleri ve oynanış çeşitliliğine katkıda bulunacak iki yeni harita da (Fjords ve Eastern Front) bulunuyor.

Ekran Görüntüleri:

Teknoloji Ağacı: 

World of Warplanes Açık Beta’ya katılmak için:

•          www.worldofwarplanes.eu (Avrupa)

World of Warplanes Hakkında

World of Warplanes, askeri havacılığın Altın Döneminde geçen bir uçuş savaşı MMO’sudur. Oyuncuları, göklerin hakimiyeti için ucu bucağı olmayan bir mücadelenin ortasına bırakan World of Warplanes, oyunculara  sanal pilotlar olarak kendi uçuş kariyerlerini oluşturma imkânı sunuyor. 15’e-15 yapılan savaşlarda göklerin hakimi olmak, sadece hızlıca tetiğe basmaktan

değil, aynı zamanda takım oyunu oynamaktan geçiyor. Seçilebilir 3 farklı uçak sınıfı var: Hafif ve çevik savaş uçakları ile düşmanla yakın temasa girerek “it dalaşı” yapmak, ağır zırhlı savaş uçaklarıyla doğrudan saldırılarda bulunmak ya da yeryüzü saldırı uçaklarıyla, en korunaklı hedefleri bile bomba ve diğer silâhları kullanarak yerle bir etmek mümkün.

World of Warplanes’in final sürümü, Almanya’dan, Sovyetler Birliği’nden, ABD’den, Japonya’dan ve Büyük Britanya’dan 100’ün üzerinde uçağa sahip olacak. Bu uçaklar, pek çok modüler konfigürasyonda kullanılabilecekler.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!