-->
Grand Theft Auto V’in İlk Gün Hasılatı 800 Milyon Dolar!

Yayıncı Take-Two, Grand Theft Auto V’in ilk gün satış hasılatının 800 milyon doları aştığını duyurdu. GTA V, Activision’ın geçtiğimiz yıl en hızlı satan oyun olarak rekor kıran ve 5 günde 800 milyon dolar, 15 günde ise 1 milyar dolarlık hasılat yapan Call of Duty: Black Ops 2’ye ait rekoru elinden aldı. Ayrıca, GTA V bu ilk […]

19.09.2013 | ulasufuk

Yayıncı Take-Two, Grand Theft Auto V’in ilk gün satış hasılatının 800 milyon doları aştığını duyurdu.

GTA V, Activision’ın geçtiğimiz yıl en hızlı satan oyun olarak rekor kıran ve 5 günde 800 milyon dolar, 15 günde ise 1 milyar dolarlık hasılat yapan Call of Duty: Black Ops 2’ye ait rekoru elinden aldı. Ayrıca, GTA V bu ilk gün hasılat rakamı daha önce çıkan Grand Theft Auto oyunlarının veya Take-Two tarafından yayınlanan oyunların ilk gün kazançlarından daha yüksektir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!