-->
GameX 2013 Kapılarını Açıyor

Dijital oyun ve eğlence dünyasının kapıları GameX 2013 ile aralanıyor. Oyun dünyasının tüm yeniliklerini bir arada olacağı fuar, katılımcılara sınırsız eğlence ve yeni deneyimler sunmaya hazır Dijital oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan “Dijital Oyun Fuarı GameX 2013”, bugün (5 Eylül 2013) ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Her yıl olduğu gibi inanılmaz şovlara, yeni oyunların lansmanlarına […]

04.09.2013 | ulasufuk

Dijital oyun ve eğlence dünyasının kapıları GameX 2013 ile aralanıyor. Oyun dünyasının tüm yeniliklerini bir arada olacağı fuar, katılımcılara sınırsız eğlence ve yeni deneyimler sunmaya hazır

Dijital oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan “Dijital Oyun Fuarı GameX 2013”, bugün (5 Eylül 2013) ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Her yıl olduğu gibi inanılmaz şovlara, yeni oyunların lansmanlarına ve dünya çapındaki oyun turnuvalarına ev sahipliği yapacak olan GameX 2013’te oyun sektörünün en iyilerine verilecek ödüller de sahiplerini buluyor.

İstanbul Harbiye Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde oyun severlerle buluşmaya hazırlanan GameX 2013’ün ilk gününde, dijital oyunların dünya prömiyerlerinin yanı sıra kıyasıya mücadelelerin yaşandığı ödüllü turnuvalar da başlıyor. Oyun dünyasının kalbinin atacağı GameX 2013, bu endüstrideki öncü şirketlerin yepyeni oyunlarını ve son teknolojilerini ilk kez meraklıların beğenisine sunduğu alanlar ile görkemli bir şöleninin ev sahipliğini üstleniyor.

Ödüller Sahiplerini Buluyor

İlk kez 2012 yılında oyun sektörünün en iyilerini belirlemek adına verilmeye başlanan GameX Ödülleri, bu yıl da halk oylamasıyla seçildi. En iyi’lere verilecek ödüller, açılış sonrası düzenlenecek törende sahiplerini bulacak.

10 farklı başlık altında toplanan ödüller ise şu şekilde sıralanıyor:

• En İyi Yerli Oyun
• En İyi Bağımsız Oyun
• En İyi Oyun Yapımcısı
• En İyi Oyun Yayıncısı
• En İyi Oyun Müziği
• En İyi FPS Oyunu
• En İyi MMORPG Oyunu
• En İyi Web Tabanlı Oyun
• En İyi Freeto Play Oyun
• En İyi Mobil Oyun

Kıyasıya Heyecan Ödüllü Turnuvalarda
Dünyanın önde gelen MOBA oyunlarından Heroes of Newerth’ün Nfinity Games sayesinde oyuncularla buluşacağı GameX, Nfinity Games’in bir diğer büyük etkinliği olan 90.000 TL ödüllü 2. Ulusal Turnuva’ya da ev sahipliği yapacak.
Türkiye’nin heyecanla beklediği bir diğer etkinlik, dünyanın e-spor olimpiyatları olarak adlandırılan World Cyber Games’in ülke finalleri de, bu yıl 3 farklı oyunla GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı içerisinde yer alacak. League of Legends, FIFA 2014 ve Star Craft II’de yarışacak olan oyuncular, GameX’teki WCG Türkiye Büyük Finalleri’nde en iyi olmak için mücadele edecek.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!