-->
“FIFA 14” Dünya İle Aynı Anda Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, heyecanla beklenen “FIFA 14” futbol oyununu dünya ile aynı oyunseverlere sunuyor. “FIFA 14” oyunu, aylık 7,5 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da, büyük bir buluşmanın heyecanı yaşanıyor. Yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan “FIFA 14”, Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor. Oyunseverler […]

27.09.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, heyecanla beklenen “FIFA 14” futbol oyununu dünya ile aynı oyunseverlere sunuyor. “FIFA 14” oyunu, aylık 7,5 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da, büyük bir buluşmanın heyecanı yaşanıyor. Yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan “FIFA 14”, Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor. Oyunseverler efsane FIFA serisinin son oyunu “FIFA 14”e aylık 7,5 TL’den başlayan taksitlerle sahip olabilecekler.

Oyunseverler “FIFA 14”te müthiş goller atmanın heyecanını tecrübe edebilecekler. “FIFA 14”te oyun, gerçek büyük maçlar nasıl oynanıyorsa o şekilde oynanıyor. Oyunseverler, ödüllü oynanışa getirilen yenilikler ile maçın temposunu belirleyip orta alanda oyun kurmaya odaklanabiliyor.

“FIFA 14” yeni özellikleriyle oyun keyfini artırıyor. ‘Pure Shot’ adlı yeni özellik ve tamamen yenilenmiş top fiziği sistemi, her bir şutun gerçek olarak hissedilmesini sağlıyor. Böylece futbolcuların kusursuz bir vuruş yaptıklarında hissettikleri coşkuyu “FIFA 14” oyuncusu da ekran karşısında yaşayabiliyor.

“FIFA 14” online özellikleriyle de dikkat çekiyor. “EA SPORTS Football Club” hizmeti sayesinde oyunseverler birbirleriyle etkileşimde bulunabiliyorlar.

Muhteşem “FIFA 14” oyunu, Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.