-->
FIFA 14 Demosu Yayında, FIFA 14 Hediyeli Xbox 360’lar ÖnSiparişe Özel Fiyatla

EA Games, merakla beklenen FIFA 14’ün Xbox 360 demo sürümünün indirilmeye hazır olduğunu duyurdu. Microsoft’un sınırlı sayıda sunduğu FIFA 14 hediyeli özel Xbox 360 paketleri için 799 TL’lik indirimli ön sipariş fırsatı ve El Clasico’yu yerinde izleme şansı da devam ediyor. EA Games, merakla beklenen futbol oyunu FIFA 14 ‘ün Xbox 360 demo sürümünün indirilmeye […]

13.09.2013 | ulasufuk

EA Games, merakla beklenen FIFA 14’ün Xbox 360 demo sürümünün indirilmeye hazır olduğunu duyurdu. Microsoft’un sınırlı sayıda sunduğu FIFA 14 hediyeli özel Xbox 360 paketleri için 799 TL’lik indirimli ön sipariş fırsatı ve El Clasico’yu yerinde izleme şansı da devam ediyor.

EA Games, merakla beklenen futbol oyunu FIFA 14 ‘ün Xbox 360 demo sürümünün indirilmeye hazır olduğunu duyurdu. Microsoft’un FIFA 14’e özgü olarak sınırlı sayıda piyasaya sürdüğü FIFA 14 oyunu hediyeli Xbox 360 paketleri için ön sipariş fırsatı da devam ediyor.

Xbox 360 250GB oyun konsolu ve FIFA 14’ten oluşan özel paket, ön sipariş süresi boyunca 999 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatı yerine 799 TL’lik indirimli fiyattan satışa sunulacak. Xbox 360’a özgü FIFA 14 paketini satın alanlar, tavsiye edilen satış fiyatı 179 TLolan FIFA 14 oyununa ücretsiz sahip olacaklar.

Sunulan fiyat avantajının yanı sıra, ürünü ön siparişle satın alanlar arasında çekilecek kurayla bir talihli Microsoft Türkiye’nin davetlisi olarak dünyanın en iyi takımları arasında yer alan Barcelona – Real Madrid’in İspanya’daki El Clasico derbi mücadelesini yerinde izleyecek.

Ön sipariş teklifleri 26 Eylül’de sona erecek.

Derbi Heyecanını Evinizin Konforunda Yaşayın

Xbox 360 konsolunuza FIFA 14 demo sürümünü indirmek için Xbox Live hesabınızla Xbox Games Mağazasına girerek oyun simgesine tıklamanız ve yönlendirmeleri takip etmeniz yeterli.

Dünya genelinde milyonlarca fanatiği olan FIFA serisi, futbol tutkunları tarafından dünyanın en başarılı futbol oyun serilerinden biri olarak kabul ediliyor. FIFA 14, geliştirilen grafik motoru ve eklenen yeni oyun seçenekleri sayesinde dünyanın en güçlü takımlarının soluk kesen mücadelelerini ekranınıza taşıyor. FIFA 14’ün Xbox 360 sürümünü satın alanları, yalnızca Xbox 360 konsoluna özel içerik ve sürprizler de bekliyor.

Xbox 360 FIFA 14 paketini, 27 Eylül’den itibaren teknoloji marketlerinde satışa sunulacak. Oyunseverler, bugünden itibaren 150’den fazla noktada bulunan teknoloji marketlerindeki kiosklarda FIFA 14’ü deneyimleme şansı bulabilecek.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz