-->
Dünyada En Çok Çalışılmak İstenen Oyun Şirketi; Riot Games Oldu!

Riot Games, Dünyada En Çok Çalışılmak İstenen Oyun Şirketi! 2013 yılında yapılan iş memnuniyeti araştırmaları sonucunda çalışanlar tarafından verilen oylarla, dünyada en çok çalışılmak istenen 25 teknoloji şirketi açıklandı.   Riot Games, birçok teknoloji devini geride bırakarak bu sıralamada 4. olarak yer aldı ve sıralamaya girebilen tek oyun şirketi oldu. 2013 yılının en çok çalışılmak istenen […]

24.09.2013 | ulasufuk

Riot Games, Dünyada En Çok Çalışılmak İstenen Oyun Şirketi!

2013 yılında yapılan iş memnuniyeti araştırmaları sonucunda çalışanlar tarafından verilen oylarla, dünyada en çok çalışılmak istenen 25 teknoloji şirketi açıklandı.   Riot Games, birçok teknoloji devini geride bırakarak bu sıralamada 4. olarak yer aldı ve sıralamaya girebilen tek oyun şirketi oldu.

2013 yılının en çok çalışılmak istenen teknoloji şirketleri belli oldu. Glassdoor ve Business Insider’ın gerçekleştirdiği çalışan memnuniyeti araştırmaları sonucunda listeye giren ilk 25 teknoloji şirketi açıklandı.  Çalışanların oyları ile ortaya çıkan listede birinci sırada Facebook, ikinci Guidewire ve üçüncü Riverbed’in ardından Riot Games, 4.sırada yer alarak Google, Apple ve Intel gibi şirketleri geride bıraktı. Ayrıca Glassdoor’un açıklamalarına göre Riot Games, listede yer alan tek oyun şirketi olma özelliğini de taşıyor.

Dünyanın en çok oynanan online PC oyunun yapımcısı Riot Games, dünyada kurulu olan 7 ofisinden birisini de 2012 yılında Türkiye’de açtı. Yaklaşık bir buçuk senedir faaliyet gösteren ve giderek büyüyen Riot Games Türkiye ofisinde, ekibin eğlenerek kendini geliştirebileceği bir çalışma ortamı sunuluyor. Riot Games, ekibine verdiği önem ve sağladığı kariyer olanakları ile çalışan memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!