-->
‘Diablo III, PS3 ve Xbox 360 İçin Çıktı’

Dehşetin Efendisi, cehennem alevlerini dünyanın dört bir yanındaki oturma odalarına yolluyor Bugün, Sanctuary üzerindeki savaşa yeni ruhlar katılıyor. Blizzard Entertainment efsanevi aksiyon-RYO serisinin en yeni oyunu Diablo® III Sony PlayStation® 3 ve Microsoft Xbox 360® için piyasaya çıktığını duyurdu. Diablo III’ün PS3™ ve Xbox 360 versiyonları gamepad odaklı bir aksiyon için özel olarak elden geçirildi; […]

03.09.2013 | ulasufuk

Dehşetin Efendisi, cehennem alevlerini dünyanın dört bir yanındaki oturma odalarına yolluyor

Bugün, Sanctuary üzerindeki savaşa yeni ruhlar katılıyor. Blizzard Entertainment efsanevi aksiyon-RYO serisinin en yeni oyunu Diablo® III Sony PlayStation® 3 ve Microsoft Xbox 360® için piyasaya çıktığını duyurdu.

Diablo III’ün PS3 ve Xbox 360 versiyonları gamepad odaklı bir aksiyon için özel olarak elden geçirildi; kahramanınızı ekranın ortasına yerleştiren dinamik kamera perspektifi, yepyeni kullanıcı arayüzü ve yenilikçi kontrol sistemi sayesinde iblisleri konsollarınızda da rahatça defedebileceksiniz. Oyuncular Yanan Cehennem’in korkunç yaratıklarına karşı tek başlarına veya aynı ekranda yerel işbirliği oyunu ya da PlayStation Network™ veya Xbox LIVE® üzerinden çevrimiçi olarak dört oyuncuya kadar birlikte mücadele edebilecekler. Oyun ayrıca hem yerel ağ, hem çevrimiçi oyunculardan oluşan grupları da destekliyor. Oyuncular Diablo III’ün benzersiz aksiyonuna koltuklarının rahatlığından katıldıklarında Sanctuary bir daha eskisi gibi olmayacak.

Diablo III’ü konsollara getirirken ana hedefimiz, ister çevrimiçi olun, ister aynı koltuktan oynayın, dört arkadaşa kadar kurabileceğiniz gruplarla gerçekten eğlenceli bir deneyim yaşayacağınıza emin olmaktı,” diyor Blizzard Entertainment kurucu ortaklarından CEO Mike Morhaime. “Oyun özellikle de yeni doğrudan-kontrol öğeleri ve yeni arayüz sayesinde PS3™ ve Xbox 360’da hem harika görünüyor, hem de harika oynanıyor. Oyuncular büyük ekran televizyonlarında Diablo ile kapışırken çok eğleneceklerine eminiz.”

Diablo III’te oyuncular her biri kendine has büyülere ve yeteneklere sahip olan beş farklı sınıf (barbarian, witch doctor, wizard, monk veya demon hunter) arasından kahramanlarını seçecek ve Sanctuary dünyasını Yanan Cehennem’in yozlaşmış güçlerinden kurtarmak üzere tehlikeli bir maceraya atılacaklar. erkek veya kadın kahramanlarını yaratabilecekler. Bu kahramanlar birbirinden farklı ortamlarda macera peşinde koşup, destansı bir hikayeyi ortaya çıkarır ve birbirinden zorlu yaratıklarla savaşırken deneyim kazanacak ve inanılmaz güçteki eşyalara ve yeteneklere sahip olabilecekler. Oyuncular iblislerin bastığı New Tristram kasabasından Yüksek Cennetin Elmas Kapılarına olan yolculukları sırasında yaratık sürüleri ve birbirinden zorlu ana iblislerle mücadele edecek, deneyim ve yetenekler kazanacak, inanılmaz güçlere sahip eşyalar bulacak ve savaşta kendilerine katılacak veya yardımlarını sunacak önemli karakterlerle tanışacaklar.

Diablo III Windows® ve Macintosh® PC için 15 Mayıs 2012’de piyasaya çıkmış ve 24 saat içinde tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu olmuştu. 31 Aralık 2012 itibariyle Diablo III dünya çapında 12 milyondan fazla satış rakamına ulaştı.* Diablo III hakkında daha fazla bilgi için http://www.diablo3.com adresindeki resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!