-->
Bioshock Serisi %75’e Varan İndirimlerle Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da bu hafta sonu Bioshock serisinde kampanya var. Satış rekorları kıran, oyun dünyasının modern klasikleri arasında yer alan Bioshock serisi, % 75’e varan indirimler ve aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlere heyecan verici bir indirim kampanyası daha sunuyor. […]

20.09.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da bu hafta sonu Bioshock serisinde kampanya var. Satış rekorları kıran, oyun dünyasının modern klasikleri arasında yer alan Bioshock serisi, % 75’e varan indirimler ve aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlere heyecan verici bir indirim kampanyası daha sunuyor. 2K Games’in satış rekorları kıran, modern klasikler arasında yer alan Bioshock serisi % 75’e varan indirimler ve aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor.

Tüm dünyada defalarca “Yılın Oyunu Ödülü”ne layık görülen, milyonlarca satan Bioshock serisi, Playstore hafta sonu kampanyasında yer alacak. “Bioshock”, “Bioshock 2” ve serinin son oyunu “Bioshock Infinite”, 23 Eylül tarihine kadar sürecek muhteşem indirimlerle oyunseverlere sunulacak.

Türkiye’nin en büyük dijital oyun platformu Playstore, Bioshock serisi kampanyasıyla, oyunseverlere uygun ödeme seçenekleri ve güvenli alışveriş imkânı sunmaya devam ediyor.

Bioshock serisi kampanyası için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/kampanya/bioshock_serisi_kampanyasi

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!