-->
Yeni World of Warplanes Eğitim Uçuşu, Sanal Pilotları Bekliyor

Yeni Eğitim Videosu, Oyundaki Uçak Sınıflarını Anlatıyor.Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, World of Warplanes için yeni bir eğitim videosu yayınladı. Yeni video, tüm uçak sınıflarının kendine has özelliklerini ve saldırı silâhlarını detaylı olarak anlatıyor. Çevik bir savaş uçağı ile göğü delerek ilerlemek; kara saldırısında etkili bir uçakla düşman birliklerini […]

01.08.2013 | ulasufuk

Yeni Eğitim Videosu, Oyundaki Uçak Sınıflarını Anlatıyor.Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, World of Warplanes için yeni bir eğitim videosu yayınladı. Yeni video, tüm uçak sınıflarının kendine has özelliklerini ve saldırı silâhlarını detaylı olarak anlatıyor.

Çevik bir savaş uçağı ile göğü delerek ilerlemek; kara saldırısında etkili bir uçakla düşman birliklerini yerle bir etmek ya da ağır avcı uçağı ile alınan hasarı fazlasıyla düşmana ödetmek mi istiyorsunuz? Oyuna yeni başlayanlar olarak tüm sınıfların güçlü ve zayıf yanlarını; saldırı özelliklerini yeni eğitim videosu ile görebilecek; tüm bunları gözlerinizi kırpmadan gerçekleştirebileceksiniz.

Bunların yanı sıra eğitim videosu, uçuş ünitesi içerisinde işbirliği yapmanın temellerini de anlatıyor; böylece oyuncu, hangi sınıfı seçerse seçsin başarı için taktiklerin büyük önem taşıdığını öğreniyor.

 

 

World of Warplanes açık beta infografiğini bu linkten indirebilirsiniz:

http://213.184.232.58/press/WoWP_BTC_Infographics_2013_Eng.zip



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!