-->
XCOM: Enemy Within 11/12/13 Tarihinde Uzaylı İstilasını Daha Da Genişletecek

Gelecek olan ek paketle Yılın Oyunu* ödüllü strateji oyununa yeni haritalar, düşmanlar, yetenekler, silahlar ve oynanış eklenecek #XCOM hash tag’ini kullanarak Twitter sohbetlerine katılabilirsiniz 2K ve Firaxis Games bugün Yılın Oyunu* ödüllü strateji oyunu XCOM: Enemy Unknown’un ek paketi XCOM®: Enemy Within’in tüm dünyada ise 15 Kasım 2013 tarihlerinde Windows PC, Microsoft Xbox 360 oyun ve […]

24.08.2013 | ulasufuk

Gelecek olan ek paketle Yılın Oyunu* ödüllü strateji oyununa yeni haritalar, düşmanlar, yetenekler, silahlar ve oynanış eklenecek #XCOM hash tag’ini kullanarak Twitter sohbetlerine katılabilirsiniz

2K ve Firaxis Games bugün Yılın Oyunu* ödüllü strateji oyunu XCOM: Enemy Unknown’un ek paketi XCOM®: Enemy Within’in tüm dünyada ise 15 Kasım 2013 tarihlerinde Windows PC, Microsoft Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Mac® (Feral Interactive tarafından dağıtılacak) için piyasaya çıkacağını duyurdu.

XCOM: Enemy Within, XCOM: Enemy Unknown’un sunduğu inanılmaz deneyimi alıyor ve yeni düşman tehditlerine karşı savaşmak için yeni yetenekler, geliştirmeler ve silahlar ekliyor. Paket oyunculara ayrıca yeni haritalar, taktiksel ve stratejik oynanış ve çokluoyuncu içeriği de sunacak. XCOM: Enemy Within ile eklenecek devasa ölçekteki yeni içerikle XCOM oynamanın keyfi bir başka olacak. XCOM: Enemy Within’deki yeni materyallerin tümüyle karşılaşabilmek için oyuncuların oyunu ortalama üç veya dört kez daha oynamaları gerekecek ve bu da neredeyse sınırsız tekrarlanabilirlik sağlayacak.

XCOM: Enemy Unknown ile ilgili aldığımız inanılmaz olumlu eleştiriler bize XCOM markamız ile yarattığımız güçlü bağı daha da derinleştirmek için ilham verdi,” diyor 2K Başkanı Christoph Hartmann. “Firaxis Games Civilization serisi için hazırladığı devasa ve son derece kaliteli genişleme paketleriyle tanınıyor; XCOM: Enemy Within de bu mirası devam ettirecek ve XCOM deneyimini konsol oyuncuları için de genişletecek.”

“Geçen sonbaharda oyunculara hem PC’de, hem de konsollarda aynı Enemy Unknown deneyimini yaşatacağımıza dair söz vermiştik, bu sözü Enemy Within için de tekrarlıyoruz” diyor Firaxis Games Baş Tasarımcısı Ananda Gupta. “XCOM: Enemy Within’in Commander Edition versiyonu halihazırdaki inanılmaz XCOM deneyimini, sevdikleri oyundan daha fazlasını almak isteyen konsol oyuncularımız için daha da üst seviyeye taşıyacak. Bu ayrıca XCOM ile yeni tanışacak oyuncular için de iyi bir başlangıç noktası olacak.”

XCOM: Enemy Within inanılmaz miktardaki yeni içeriğiyle XCOM: Enemy Unknown deneyimini oldukça genişletecek. XCOM: Enemy Within PC** ve Mac**’te, XCOM: Enemy Unknown ile oynanabilecek ek içerikler de sunacak. XCOM: Enemy Within ayrıca Xbox 360 ve PS3™ sistemleri için XCOM: Enemy Within – Commander Edition** ismiyle piyasaya çıkacak; bu bağımsız paketin içinde yeni XCOM: Enemy Within içeriğine ek olarak Elite Soldier Pack ve Slingshot Content Pack gibi önceden yayınlanmış XCOM: Enemy Unknown ek paketleri de yer alacak.

XCOM: Enemy Within’in başlıca özellikleri şu şekilde:

  • Yeni Asker Yetenekleri: Askerlerin yeteneklerini geliştirmek için yeni uzaylı teknolojilerini araştırın:
    • Gen Modları: Genetik Laboratuarı sayesinde göğse, gözlere, deriye ve bacaklara ekleyebileceğiniz takviyelerle askerlerinizin yeteneklerini fiziksel olarak geliştirebileceksiniz.
    • MEC’ler: Sibernetik Laboratuarı kurarak yeni Mekanize Dışiskelet Sibergiysisi, yani MEC yapabileceksiniz. Yeni MEC Trooper sınıfının özel yetenekleri bulunacak ve her giysiye lav silahı, el bombası atar gibi yeni silahlar ekleyebileceksiniz.
  • Yeni Silahlar ve Ekipmanlar: Foundry’deki mühendislik ekibinin yeni projeleri sayesinde askerlerinize ekstra taktik avantaj sağlayabileceksiniz;
  • Yeni Düşman Tehditleri: Aralarında Mechtoid’lerin de bulunduğu yeni düşmanlara karşı yeni taktikler geliştireceksiniz;
  • Yeni Stratejik Kaynak: Meld ismiyle bilinen değerli bir uzaylı kaynağı keşfedildi. Savaş alanındaki Meld kaynakları güvenceye alacak ve üssünüzde kullanarak yeni araştırmalar ve güçlendirmeler açacaksınız;
  • Yeni Taktik Mücadeleler ve Haritalar: Neredeyse %50 daha fazla haritada yeni taktik zorluklarla karşılaşacaksınız;
  • Yeni Çokluoyuncu Haritaları, Birimleri ve Yetenekleri: Daha geniş seçenekler arasından kendi manganızı yaratacak, birbirinden heyecanlı, teke tek, sıra tabanlı maçlarda rakiplerinize üstünlük kurmaya çalışacaksınız.


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!