-->
Wargaming, Oyun Dünyasındaki 15. Yılını Önemli Duyurularla Kutluyor

Yeni bir ofis ve World of Warplanes için İngiliz uçak serisi açıklandı. Ödüllü video oyunu geliştirici ve yayıncısı Wargaming, şirketin 15. yıldönümünde Kuzey Amerika’ya açtığı yeni ofisini duyurdu. Firma, bu esnada yeni oyun ve projeler için yaptığı gelecek planlarına da ışık tuttu. Austin’de (Texas) açılan yeni ofis, Wargaming’in Üretim, Ana Teknoloji ve Küresel Ticaret Merkezi […]

02.08.2013 | ulasufuk

Yeni bir ofis ve World of Warplanes için İngiliz uçak serisi açıklandı.

Ödüllü video oyunu geliştirici ve yayıncısı Wargaming, şirketin 15. yıldönümünde Kuzey Amerika’ya açtığı yeni ofisini duyurdu. Firma, bu esnada yeni oyun ve projeler için yaptığı gelecek planlarına da ışık tuttu.

Austin’de (Texas) açılan yeni ofis, Wargaming’in Üretim, Ana Teknoloji ve Küresel Ticaret Merkezi olacak. Şirketin tasarım ve üretim aşamalarında koordinasyon, analiz, yönetim ve destek konularından sorumlu olacak olan yeni birimin, bunların yanı sıra takımlar ve global stüdyolar arasındaki bağın ve iletişimin güçlenmesi için de katkıda bulunacağı açıklandı.

Global genişlemesini sürdüren Wargaming, Total Annihilation ve Master of Orion isim haklarını satın aldığını da resmi olarak duyurdu.

Wargaming CEO’su Victor Kislyi, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Total Annihilation ve Master of Orion, strateji dünyasının başarılı iki klasiği. Henüz bir şey söylemek için çok erken. Ancak pek çoğumuzun oynayarak büyüdüğü bu oyunlara yeniden can vermeyi dört gözle beklediğimizi söyleyebilirim. ”

Ek olarak, firmanın uçak savaş MMO’su World of Warplanes’in İngiliz uçak serisine piyasaya çıkmadan önce kavuşacağı açıklandı.

World of Warplanes Global Operasyonlar Direktörü Vlad Belozerov da, bu konu hakkında şu açıklamalara yer verdi: “İngiliz mühendisler, bir uçak savaş oyununda bulunması gereken pek çok ikonik savaş uçağı tasarladılar. Spitfire, Blenheim F ve Javelin gibi efsane savaş uçakları, inanıyoruz ki oyuna daha fazla derinlik; oyunculara ise daha iyi bir deneyim sunacak.”

Açık Beta heyecanını yaşamak içinwww.worldofwarplanes.eu

World of Warplanes Hakkında:

World of Warplanes, askeri havacılığın Altın Döneminde geçen bir uçuş savaşı MMO’sudur. Oyuncuları, göklerin hakimiyeti için ucu bucağı olmayan bir mücadelenin ortasına bırakan World of Warplanes, oyunculara  sanal pilotlar olarak kendi uçuş kariyerlerini oluşturma imkânı sunuyor. 1930’ların çift kanatlılarıyla uçmaktan, Kore Savaşı’nın jet uçaklarını vurmaya kadar hava savaşları tarihinin önemli dönemlerinden uçaklar ve mücadelelere sahne oluyor. Muhteşem grafikler oyuncuları daha önce görülmemiş mücadelelerin içine taşırken, 30 kişilik devasa it dalaşlarında kazanıp kaybetmeyi tamamen oyuncuların taktikleri belirliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!