-->
“Warface” Oyununun Kredi Paketleri 1 TL’den Başlayan Taksitlerle Sadece Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyuncu sayısında dünya rekoru kıran Crytek’in yeni ücretsiz online FPS oyunu “Warface”in kredi paketlerini aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle ön siparişe sunuyor. Oyunseverler bu avantajlı kredi paketlerini, oyunun çıkışına kısa bir süre kala sadece Playstore üzerinden alabilecekler. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlerin merakla beklediği […]

31.08.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyuncu sayısında dünya rekoru kıran Crytek’in yeni ücretsiz online FPS oyunu “Warface”in kredi paketlerini aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle ön siparişe sunuyor. Oyunseverler bu avantajlı kredi paketlerini, oyunun çıkışına kısa bir süre kala sadece Playstore üzerinden alabilecekler.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlerin merakla beklediği “Warface” oyununun kredi paketlerini çok uygun fiyatlı taksitlerle oyunseverlere sunuyor. Oyunseverler, Crytek’in yeni ücretsiz online FPS oyunu “Warface”in kredi paketleri için aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle ön sipariş verebilecekler.

İlk olarak Rusya’da yayınlanan ve sunucu başına ulaştığı oyuncu sayısı ile Guinness Dünya Rekoru kıran bu muhteşem oyunun kredi paketleri için ön sipariş veren oyunseverler, çok uygun fiyata aldıkları kredilerini oyun açıldığında kullanabilecekler. Oyunun çıkışına kısa bir süre kala Playstore’da satışa sunulan bu kredi paketleri ile oyuncuyu bir adım öne taşıyacak “VIP Bonusu” ile çeşitli Zırh ve Silahlar gibi eşyalara ek olarak “Şans Kutuları” da alabilmek mümkün olacak.

Playstore’dan verilecek ön siparişlerle, oyunseverler ayda 1 TL’lik pakette 480 Kredi yerine 600 Kredi, ayda 2 TL’lik pakette 960 yerine 1440 Kredi ve ayda 5 TL’lik pakette ise 2400 yerine 3900 Krediye sahip olarak ön sipariş döneminin avantajından faydalanıyorlar.

“Warface” kısa bir süre sonra Avrupa ve Amerika ile aynı anda Türkiye’de de, Türkçe olarak oyuncuların beğenisine sunulacak.

Oyunla ilgili detaylı bilgi ve Kredi paketleri ön siparişi için www.playstore.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

“Warface” hakkında…

Crytek’in ücretsiz online FPS  oyunu “Warface”, dört farklı karakter sınıfı ile merak uyandıran ve takım bazlı PvE ile rekabetçi PvP oyun modları ile yüksek kalite savaş aksiyonunu ücretsiz sağlıyor.

Sürekli güncellenen “Warface” her gün farklı ve bir o kadar da zorlu bir deneyim sunuyor. İster hızlı, ister uzun soluklu oyun tercih edin, takım bazlı yetenekler ve kapsamlı kişiselleştirme seçenekleri “Warface”i eşsiz ve eğlenceli bir deneyime dönüştürüyor.

“Warface”in, ‘kapalı beta’ sürecinde yer alma ve oyunu açılmadan önce deneme şansına sahip olmak için www.warface.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz