-->
Türk Takımı Dark Passage Gamescom’da Yarı Finale Yükseldi!

League of Legends Türkiye 3. Sezon Şampiyonu Dark Passage, Gamescom’da düzenlenen Uluslararası Wildcard Turnuvası’nın ilk gününde kıyasıya mücadele ederek yarı finale kalmayı garantiledi.  Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Gamescom’da Uluslararası Wildcard Turnuvası’nın birinci günü sonunda, Türkiye Şampiyonu Dark Passage takımı yarı finale yükselmeyi başararak League of Legends 3. Sezon Dünya Şampiyonası’na bir adım daha yaklaştı. Dark […]

24.08.2013 | ulasufuk

League of Legends Türkiye 3. Sezon Şampiyonu Dark Passage, Gamescom’da düzenlenen Uluslararası Wildcard Turnuvası’nın ilk gününde kıyasıya mücadele ederek yarı finale kalmayı garantiledi. 

Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Gamescom’da Uluslararası Wildcard Turnuvası’nın birinci günü sonunda, Türkiye Şampiyonu Dark Passage takımı yarı finale yükselmeyi başararak League of Legends 3. Sezon Dünya Şampiyonası’na bir adım daha yaklaştı.

Dark Passage bugün saat 17:00’da Brezilya Şampiyonu, Pain Gaming ile karşılaşırken, saat 14:00’da Rusya Bölgesi Şampiyonu, Gaming Gear ve Okyanusya Şampiyonu Team Immunity karşı karşıya gelecek. 3 maç üzerinden gerçekleşecek her iki maçın da galipleri Cuma günü saat 11:00’da düzenlenecek final maçına katılmaya hak kazanacak.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!