Total War Rome II Ön Yüklemesi Başladı

Total War: ROME II Ön Yüklemesi Başladı, Çıkış Günü İçin Aktivasyon Saatleri Duyuruldu

Creative Assembly bugün, gelecek hafta piyasaya çıkacak olan ROME II’nin tüm dünyada aynı saatte aktif hale geleceğini duyurdu; oyun 3 Eylül’de 00:00 PDT / 03:00 EDT / 08:00 BST / 09:00 CET / 10:00 Türkiye / 17:00 AEST saatlerinde aktifleşecek.

Oyun aktivasyonu tüm dünyada aynı anda gerçekleşecek ve Total War: ROME II oynanabilir hale gelecek.

Ek oynanabilir fraksiyon Pontus’u içeren ilk gün içerik yaması oyun aktif hale geldikten sonra indirilebilecek.

Lütfen ROME II’nin bazi bölgelerde bölge kilitli olacağını unutmayın, eğer oyununuzu denizaşırı bir ülkeden satın alıyorsanız satıcıdan kendi ülkenizde aktifleştirebilecek misiniz diye öğrenin. Bu durumun geçerli olduğu bölgeleri şu linkte görebilirsiniz: http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_ROME_II:_Regional_Restrictions


Yorum Yazın

Connect with Facebook