-->
Titanların Savaşını “The Lost Titans” ile Yaşayın!

DAO Games’in beklenen oyunu “The Lost Titans” Nova Worlds portalı üzerinden 1 Ağustos’ta açık beta ile oyuncuların karşısına çıkıyor! Oyuncularını dinleyerek oyunlarının içeriğini şekillendirme ve kaliteli hizmet sunma sözüyle yola çıkan DAO Games’in oyun portalı Nova Worlds, uzun süredir beklenen The Lost Titans’ın kapılarını açıyor! Gerek teması, gerek grafikleriyle ilgi çeken ve başarısını başka ülkelerde […]

01.08.2013 | ulasufuk

DAO Games’in beklenen oyunu “The Lost Titans” Nova Worlds portalı üzerinden 1 Ağustos’ta açık beta ile oyuncuların karşısına çıkıyor!

Oyuncularını dinleyerek oyunlarının içeriğini şekillendirme ve kaliteli hizmet sunma sözüyle yola çıkan DAO Games’in oyun portalı Nova Worlds, uzun süredir beklenen The Lost Titans’ın kapılarını açıyor! Gerek teması, gerek grafikleriyle ilgi çeken ve başarısını başka ülkelerde de kanıtlamış olan The Lost Titans, 1 Ağustos’ta açık betaya giriyor. Nova Worlds’ün diğer iki oyunu için de yenilikler yolda. Kısacası Nova Worlds yaz coşkusu hız kesmeden devam ediyor!

City of Steam ve Elite Forces’da olduğu gibi, Nova Worlds The Lost Titans’ın açılışını da bir kampanyayla süslüyor: 30 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Nova alan herkese %25 ekstra Nova eklenecek! Nova birimi her oyunda geçerli olduğu için, Nova Worlds’ün hangi oyununun takipçisi olursanız olun, bu fırsattan yararlanabilirsiniz!

The Lost Titans

Büyük bekleyiş sona erdi. The Lost Titans açık beta sürümü ve tamamen Türkçe içeriğiyle oyuncularını selamlamaya hazır.

Uzun süredir adından söz ettiren ve çıkışı heyecanla beklenen, RPG dünyasının yeni göz bebeği The Lost Titans, 1 Ağustos 2013’te MMORPG listelerindeki yerini almaya hazırlanıyor. Yunan, Mısır ve Atlantis mitolojilerinden esinlenen TLT, oyuncularının beklentilerini aşacak. Adından da anlaşıldığı gibi Titanları konu alan The Lost Titans, oyuncuları Yunan Mitolojisi ile karşılayacak. Ardından Atlantis’in bilinmezlikleri, Mısır’ın gizemli ve bir o kadar renkli tarihi kültürü ile dönüşü olmayan müthiş bir yolculuğa çıkaracak.

The Lost Titans’da oyuncuları bekleyen gelişmiş PVP ve PVE alanları da var. Oyuncular, görevlerle birlikte girecekleri zindanlara arkadaşlarını davet edebilir, sınıflar arası mücadelelerde onların yardımıyla güçlerine güç katabilirler! Ayrıca TLT’de bulunan 3 Hanedan arasında yaşanan topluluk savaşlarıyla heyecanın ve gerilimin dozu bir kat daha artarken, oyunculara kendi Loncalarını kurarak şöhretlerine şöhret katacak savaşlara da öncülük edebilme imkânı da sunuluyor. Oyunculara bu epik macerada çeşitli evcil hayvanlar, binekler, büyülü silahlar ve zırhlar eşlik ediyor.

City of Steam

Bir süredir gerek klasik oyuncuları, gerekse Steampunk severlerin ilgisini toplayan City of Steam yeni içerikleriyle kendini geliştirmeye devam ediyor. Oyuna eklenen eğitim modu sayesinde, oyun başında olmaya gerek kalmadan karakterinizi geliştirebileceksiniz. Ayrıca son dönemde yapılan pek çok etkinlikle de aktifleşen oyun daha da eğlenceli bir hâl alıyor!

Elite Forces

Nova Worlds’ün ikinci oyunu Elite Forces, hızlı bir açılış yaparak pek çok FPS oyuncusunun yeni favorisi olmayı başardı. Klasik PvP’nin yanısıra, PvE modu ve PvP ile PvE’yi birleştiren heyecanlı savaşları ve silah modifikasyonları gibi kendine has özellikleriyle oyuncuları yakalayan oyun, yakın zamanda yeni içeriklerin de müjdesini veriyor.

Biz maceraya hazırız. Peki ya siz?

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz