-->
Kingston HyperX ile En Sıradışı Turnuva!

Kingston, dünyanın en önemli ve sıradışı oyun organizasyonlarından biri olan Intel Extreme Masters’ın global sponsoru oldu. Birden fazla kıtada birçok farklı ülkede gerçekleştirilecek olan turnuvada oyuncular, Kingston’ın yüksek performanslı HyperX belleklerinin kullanılacağı 120 elit oyun sistemiyle oyunlarda ter dökecek. Dünyanın saygın ve lider bellek ürünleri üreticisi Kingston Technology, dünyanın en büyük ve en sıradışı e-spor […]

13.08.2013 | ulasufuk

Kingston, dünyanın en önemli ve sıradışı oyun organizasyonlarından biri olan Intel Extreme Masters’ın global sponsoru oldu. Birden fazla kıtada birçok farklı ülkede gerçekleştirilecek olan turnuvada oyuncular, Kingston’ın yüksek performanslı HyperX belleklerinin kullanılacağı 120 elit oyun sistemiyle oyunlarda ter dökecek.

Dünyanın saygın ve lider bellek ürünleri üreticisi Kingston Technology, dünyanın en büyük ve en sıradışı e-spor turnuvalarından biri olan Intel Extreme Masters’ın global sponsoru olduğunu duyurdu. Intel Extreme Masters’ın 8. Sezonu için hazırlanacak 120 üst düzey oyun sisteminde Kingston’ın en yüksek performansı sunan HyperX bellekleri kullanılacak.

Kingston’ın sponsorluğunda start alacak olan Intel Extreme Masters’ın 8. Sezonu birden fazla kıtada birçok farklı ülkeden en iyi oyuncuları biraraya getirecek. Kingston HyperX ürünleri New York, Singapur, Sao Paulo’da yapılacak elemeler ve Polonya’da yapılacak büyük dünya finalinde dünyanın en iyi oyuncularına en yüksek performansı sunacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kingston APAC Bölgesi Pazarlama Direktörü Cynthia Yeh, ‘’Kingston HyperX ile dünyanın en iyi oyuncularıyla en iyi donanımlarını biraraya getiren bu rekabete destek olacağımız için çok heyecanlıyız. Kingston HyperX’in 10. yılını kutluyor olmak bizim için gurur verici ve bu sezonun turnuva tarihinin en iyi sezonu olmasını bekliyoruz’’ dedi.

Kingston HyperX, dünya çapında birçok oyun organizasyonuna ve oyun takımına sponsorluk desteği veriyor. Bunlar arasında; Evil Geniuses, SK-Gaming, Team SoloMid, World Elite, Taipei Assassins, Taipei Snipers, Malaysia’s Orange Esports, Korea’s Incredible Miracle ve Türkiye’den HWA Kingston gibi ekipler bulunuyor. Bunun yanında dünyanın dört bir yanından yüzlerce LAN turnuvası da Kingston sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. Kingston, bu vizyonuyla dünyada e-sporun gelişmesi katkıda bulunmaya ve oyuncular için en iyi deneyimi sunacak ürünleri geliştirmeye devam edecek.

 

hyperx_predator_straight_hr



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!