-->
Birleştirilmiş Premium Hesapları Artık Tüm Wargaming Oyunlarında Kullanılabilir

Bir kez ödeme yap, birden fazla oyunda kullan Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, halihazırdaki ve gelecekteki oyunları için çok önemli bir adım olan Birleştirilmiş Premium Hesap sisteminin resmen hizmete girdiğini duyurdu. Wargaming’in Küresel Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Andrei Yarantsau:“Başlangıçtan beri oyuncularımıza sadece en yüksek kaliteli oyunları sunmaya değil, aynı […]

29.08.2013 | ulasufuk

Bir kez ödeme yap, birden fazla oyunda kullan

Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, halihazırdaki ve gelecekteki oyunları için çok önemli bir adım olan Birleştirilmiş Premium Hesap sisteminin resmen hizmete girdiğini duyurdu.

Wargaming’in Küresel Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Andrei Yarantsau:“Başlangıçtan beri oyuncularımıza sadece en yüksek kaliteli oyunları sunmaya değil, aynı zamanda paralarının gerçek karşılığını verebilmeye ve güvenli bir oyun ortamını sağlamaya odaklandık. Birleştirilmiş Premium Hesap servisinin hizmete girmesi bizim bu ideallere olan sadakatimizin bir göstergesi. İnanıyoruz ki oyuncular bu servisi, şimdi ve gelecekteki Wargaming deneyimlerinin önemli bir unsuru olarak görecekler.” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Şu an World of Tanks ve World of Warplanes için aktif olan bu yeni servis, oyuncuları her bir oyun için ayrı ayrı premium hesap satın almaktan kurtarıyor ve sahip oldukları ayrıcalıkların artırılmış deneyimlerle ve oyun içinde artan bir değerle firmanın her oyununda kullanılabilmesini sağlıyor.

Wargaming Resmi Basın Sunucusu için tıklayın: http://press.wargaming.com

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!