-->
2K, WWE 2K14’teki 30 Years of WrestleMania Modunu Tanıttı

Devrim yaratacak tek kişilik hikaye modu, WWE tarihindeki otuz yıllık dönemin en önemli maçlarını ve unutulmaz anlarını tekrar yaşatacak 2K bugün WWE® video oyun serisinin en yeni oyunu olan WWE® 2K14’te WWE tarihinin otuz yılındaki en önemli WrestleMania maçlarını ve eşsiz bir güreşçi kadrosunu içeren özel tek kişilik hikaye modu 30 Years of WrestleMania®’nın da […]

14.08.2013 | ulasufuk

Devrim yaratacak tek kişilik hikaye modu, WWE tarihindeki otuz yıllık dönemin en önemli maçlarını ve unutulmaz anlarını tekrar yaşatacak

2K bugün WWE® video oyun serisinin en yeni oyunu olan WWE® 2K14’te WWE tarihinin otuz yılındaki en önemli WrestleMania maçlarını ve eşsiz bir güreşçi kadrosunu içeren özel tek kişilik hikaye modu 30 Years of WrestleMania®’nın da bulunacağını duyurdu.  WrestleMania açılışı ile başlayan bu nostaljik yolculuk oyuncuları aralarında WrestleMania 3’te WWE Şampiyonluğu için Hulk Hogan ve Andre the Giant arasında yapılan efsanevi maçın; WWE 2K14 kapak yıldızı Süperstar Dwayne “The Rock®” Johnson’ın “Hollywood” Hulk Hogan ile WrestleMania 18’de yaptığı “İkon vs. İkon” maçının ve The Rock ile John Cena® arasındaki unutulmaz WrestleMania 28 ana maçının da bulunduğu 45’ten fazla maça götürecek. 30 Years of WrestleMania Modunda 6 Nisan 2014, Pazar günü New Orleans’taki Mercedes-Benz Superdome’da gerçekleşecek olan ve WWE için bir kilometre taşı olacak WrestleMania 30’dan esinlenildi.

“WWE neredeyse otuz yıldır WrestleMania ismindeki tarihi, kültürel ve inkar edilemez bir fenomen ile dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişiye ilham kaynağı oldu,” diyor 2K Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Direktörü Chris Snyder. “WWE 2K14’teki 30 Years of WrestleMania Modu sayesinde oyuncular nostaljik ve en yeni WrestleMania maçlarını, inanılmaz kadrosundan gerçekçi sunumlara ve maçlara kadar yeniden yaşayabilecekler.”

WWE 2K14’ün 30 Years of WrestleMania Modu maçları, WWE tarihinin beş farklı döneminde geçen, ilerlemeli tek kişilik hikaye şeklinde anlatacak. Benzersiz sunum öğeleri, gerçeğine sadık olarak yaratılan arenalar, WWE Süperstar girişleri ve ring kıyafetleri, döneme özgü grafikler, ekran filtreleri ve diğer sunum unsurlarıyla oyuncuları farklı dönemlere götürecek. Ayrıca WWE tarafından hazırlanan video paketleri ve oyun için ara demolar da önemli maçlar hakkında detaylı geri plan bilgileri verecek ve ortamı hazırlayacak. Tarihsel amaçlar oyuncuları popüler maç anlarını gerçekçi biçimde tekrarlamaya cesaretlendirecek ve amaçları tamamlamak oyunculara ek oynanabilir WWE Süperstarları, alternatif kıyafet seçenekleri, yeni arenalar ve WWE arşiv fotoğrafları gibi bir çok ödül kazandıracak.

2K bugünkü 30 Years of WrestleMania Modu duyurusunu kutlamak üzere Twitch.TV’de WWE 2K14 30 Years of WrestleMania Modu Kadrosunun canlı yayında açıklanacağını da duyurdu. WWE SummerSlam Axxess’ten yapılacak olan yayın 17 Ağustos 2013, Cumartesi günü 22:30’da başlayacak ve www.twitch.tv/2K adresinden izlenebilecek. Açıklamaya WWE Hall of Famer Jim Ross, WWE Hall of Famer Jerry “The King” Lawler ve WWE Süperstarı Damien Sandow sunuculuk yapacak.

Ölümsüz Olun – 2K’nın ünlü spor simülasyonu oyunları kadrosu, firmanın WWE video oyun serisindeki ilk oyunu ile daha da genişliyor. Xbox 360 ve PlayStation 3 sistemi için Yukes tarafından geliştirilen WWE 2K14 bugüne kadar yapılmış en heyecan verici, en gerçekçi ve en kapsamlı WWE video oyun deneyimini sunmaya hazırlanıyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!