-->
World of Warplanes Eğitim Uçuşları Hazır

Yeni Video Serisi ile Hava Saldırısı Hakkında Temel Tüyoları Dinleyin ve Başarmak için Uçağınızı Ne Şekilde Geliştirmeniz Gerektiğini Öğrenin. Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, World of Warplanes’in ilk eğitim videosunu bugün yayınladı. Firmanın yeni aksiyon MMO’su savaş uçaklarıyla birlikte havacılığın altın çağını sanal pilotlara yaşatmak için geliyor. Bu ilk […]

11.07.2013 | ulasufuk

Yeni Video Serisi ile Hava Saldırısı Hakkında Temel Tüyoları Dinleyin ve Başarmak için Uçağınızı Ne Şekilde Geliştirmeniz Gerektiğini Öğrenin.

Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, World of Warplanes’in ilk eğitim videosunu bugün yayınladı. Firmanın yeni aksiyon MMO’su savaş uçaklarıyla birlikte havacılığın altın çağını sanal pilotlara yaşatmak için geliyor.

Bu ilk videonun amacı, göreve yeni başlayan pilotlara oyunu tanıtmak. Tanıtılanlar arasında alıştırma görevleri, uçak geliştirmeleri, araştırma ve geliştirme, takım oyunu, savaş sonrası performans istatistikleri gibi unsurlar bulunuyor. Sonraki videolarla birlikte kapsamlı savaş stratejileri ve diğer önemli başlıklar da bulunacak. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak diğer videolar daha karmaşık taktiklerle birlikte, diğer önemli konulara değinecek.

World of Warplanes Açık Betasına katılmak için:

www.worldofwarplanes.eu

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!