-->
World of Warplanes, Açık Beta’ya Kavuşuyor

Wargaming’in Merakla Beklenen Uçuş Savaşı MMO’su, Tüm Sanal Pilotlar İçin Geliyor Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, 1930’lardan 1950’lere kadar sembol olmuş birçok savaş uçağını bünyesinde barındıran ve merakla beklenen ücretsiz uçuş savaşları oyunu World of Warplanes’in açık beta’ya girdiğini duyurdu. Sanal pilotlar, açık betaya bugün Rusya ve Kuzey Amerika’da; […]

02.07.2013 | ulasufuk

Wargaming’in Merakla Beklenen Uçuş Savaşı MMO’su, Tüm Sanal Pilotlar İçin Geliyor

Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, 1930’lardan 1950’lere kadar sembol olmuş birçok savaş uçağını bünyesinde barındıran ve merakla beklenen ücretsiz uçuş savaşları oyunu World of Warplanes’in açık beta’ya girdiğini duyurdu. Sanal pilotlar, açık betaya bugün Rusya ve Kuzey Amerika’da; 4 Temmuz’daysa Avrupa’da katılabilecekler. Kapalı beta toplamda 194 ülkeden tam 2.7 milyon başvuru almıştı.

Birleşik Devletler’den, Sovyetler Birliği’nden, Almanya ve Japonya’dan farklı uçak modelleriyle birlikte oyuncular, 15’e 15 nefes kesici PvP maçları yapabilecekler. Bu maçlarda gökyüzünün fatihi olmak için sadece yetenek değil, yardımlaşma ve takım oyunu da gerekecek.

World of Warplanes’in açık beta süreci, oyuncuların en iyi saldırı taktiklerini öğrenmelerine yardımcı olacak gerçek zamanlı taktiksel geribildirim sistemine; farklı mürettebat ve mürettebat yeteneklerine; tüketilebilir malzemelere ve çeşitli cephane türlerine sahip olacak. Oyunda, ölümcül gökyüzünde kıyasıya bir mücadeleye atılmadan önce pilotlara gerekli koordinatları veren bir eğitim bölümü de bulunuyor.

World of Warplanes açık beta’sının son anları, Unified Premium Account sistemine de tanıklık edecek. Bu hesapla birlikte oyuncular, premium hesabın yararlarını hem World of Warplanes, hem de World of Tanks için kullanabilecekler.

Bonus olarak, kapalı betaya katılmış oyuncular da özel ödüller alacaklar.

Wargaming CEO’su Victor Kislyi, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Açık beta ile aramıza katılacak olan ya da başından beri bizlerle birlikte olan tüm World of Warplanes oyuncularına teşekkür ediyoruz. Oyun, ilk çıktığı andan bu güne çok büyük bir gelişim gösterdi. Ben eminim ki oyunda bulunan tarifi imkânsız güzellikteki savaş uçaklarının kokpitlerine geçtiklerinde, sanal pilotlar çok ama çok heyecanlanacaklar.”

Açık betaya katılmak için, aşağıdaki bağlantıları ziyaret edebilirsiniz:

·     www.worldofwarplanes.eu — Avrupa

 

 

BASIN BÜLTENİ

 

 

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!