-->
World of Tanks 8.7 Güncellemesiyle İngiliz Ağır Silahları da Savaşa Katılıyor

Yeni Seri Silahlar Savaşa Hazırlanıyor! Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncısı Wargaming, ünlü MMO’su World of Tanks’in en son güncellemesi olan 8.7’nin detaylarını bugün açıkladı. “8.7 versiyonunun getirdiği temel şey, yeni İngiliz SPG’leri.” diyen World of Tanks yapımcısı Mike Zhivets, sözlerine şöyle devam etti: “Yeni güncelleme, pek çok oyuncunun hemen gözdesi hâline […]

09.07.2013 | ulasufuk

Yeni Seri Silahlar Savaşa Hazırlanıyor!

Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncısı Wargaming, ünlü MMO’su World of Tanks’in en son güncellemesi olan 8.7’nin detaylarını bugün açıkladı.

“8.7 versiyonunun getirdiği temel şey, yeni İngiliz SPG’leri.” diyen World of Tanks yapımcısı Mike Zhivets, sözlerine şöyle devam etti: “Yeni güncelleme, pek çok oyuncunun hemen gözdesi hâline gelecek sıra dışı tanklar içeriyor. Bu modeller özellikle havan topu çatışmalarına renk katacak.”

8.7 güncellemesi, savaş alanında sembolleşmiş ve iyi bilinen araçların da dâhil olduğu kendiliğinden ateş alan pek çok İngiliz ağır silah ünitesini savaş meydanına indiriyor. Orta seviye araçlar arasında Sexton, Bishop ve Crusader bulunuyor. Daha üst seviye İngiliz araç kategorisiyse, savaş sonrası prototiplere ev sahipliği yapıyor; başka bir deyişle oyunculara, gerçek hayatta hiç savaşmamış araçların başına geçme fırsatı sunuyor. Yeni SPG serisinin en üstünde bir prototip olan The Conqueror top kundağı bulunuyor.

Tüm bunların yanı sıra, 8.7 güncellemesi ile oyuna Rusya’da zorlu bir kış arazisi olan Belogorsk-19 haritası ve Sovyet tankları için bir seviye değişikliği geliyor. Seviye 5 hafif Sovyet tankı T-50-2’nin yerini, yeni güncellemeyle birlikte çabuk hızlanabilen ve şaşırtıcı derecede güçlü topuyla dikkat çeken MT-25 alacak.

8.7 Güncellemesi için Görseller:

http://213.184.232.58/press/WoT/Update_8_7/WoT_Renders_Update_8_7_Announce_Eng.zip

8.7 Güncellemesi için Ekran Görüntüleri:

http://213.184.232.58/press/WoT/Update_8_7/WoT_Screens_Update_8_7_Announce.zip

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!