-->
World of Tanks 8.7 Güncellemesi Gümbür Gümbür Geldi!

Yeni İngiliz Ağır Silahları da Savaşa Katılıyor Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, ünlü MMO’su World of Tanks’in 8.7 güncellemesini Avrupa için duyurdu. Kuzey Amerika ve Kore’deki oyuncular, yeni güncellemeye sırasıyla yarın ve 1 Ağustos’ta kavuşacaklar. 8.7 güncellemesiyle birlikte oyuna, ikonik Sexton, Bishop ve Crusader gibi bir dizi yeni kendinden […]

24.07.2013 | ulasufuk

Yeni İngiliz Ağır Silahları da Savaşa Katılıyor

Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, ünlü MMO’su World of Tanks’in 8.7 güncellemesini Avrupa için duyurdu. Kuzey Amerika ve Kore’deki oyuncular, yeni güncellemeye sırasıyla yarın ve 1 Ağustos’ta kavuşacaklar.

8.7 güncellemesiyle birlikte oyuna, ikonik Sexton, Bishop ve Crusader gibi bir dizi yeni kendinden ateşlemeli İngiliz ağır silâh üniteleri de dâhil oluyor. Bunun yanı sıra, İkinci Dünya Savaşı sonrası ortaya çıkan kimi prototipler de yeni güncelleme ile beraber oyuncularla buluşacak. Güncellemenin ardından, düşmanların korkulu rüyası olan Conqueror Top Kundağı da Seviye 10’da yer alacak.

Sovyet hafif tankı T-50-2’nin yerini, 8.7 ile birlikte çabuk hızlanabilen ve daha fazla beygir gücüne sahip motoruyla dikkat çeken Seviye 6 MT-25 alacak.

Son olarak güncelleme ile oyuna Severogorsk isimli yeni bir kış haritası eklenirken, Highway ve Harbour haritalarına da görsel iyileştirmeler gelecek.

Render: http://213.184.232.58/press/WoT/Update_8_7/WoT_Assets_Update_8_7_Renders_Eng.zip

Ekran Görüntüleri: http://213.184.232.58/press/WoT/Update_8_7/WoT_Assets_Update_8_7_Screenshots.zip

Yetenek Ağacı: http://213.184.232.58/press/WoT/Update_8_7/WoT_Assets_Update_8_7_Tech_Trees.zip

Artworks: http://213.184.232.58/press/WoT/Update_8_7/WoT_Assets_Update_8_7_Artwork.zip

Video: http://213.184.232.58/press/WoT/Update_8_7/WoT_Video_Teasers_Update_8_7_Eu.zip

World of Tanks Hakkında

World of Tanks, zırhlı tanklarla savaşı konu alan dünyanın ilk takım tabanlı DVO’sudur. Dünya çapındaki savaşlarda İkinci Dünya Savaşı tanklarının epik çarpışmalarında kendinizi test edin. Bu savaşlarda Amerika, Almanya, Sovyetler Birliği, Fransa, İngiltere ve Çin’den, tarihi gerçeklere uygun olarak hazırlanmış 300 zırhlı aracı kullanabilirsiniz.

World of Tanks’e katılın:

https://worldoftanks.eu/play/tr/

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz