-->
‘Ultra Street Fighter IV Geri Dönüyor’

Capcom dünyanın en popüler dövüş oyunu serisinin son oyunu olan Ultra Street Fighter IV’nin sert bir şekilde geri döndüğünü resmi olarak duyurdu. PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkacak olan Ultra Street Fighter IV, 2014 yılının başlarında dövüş oyunu tutkunları için raflardaki yerinin almaya hazırlanıyor. Street Fighter IV serisine ün kazandıran mükemmellik anlayışını sürdürecek […]

16.07.2013 | ulasufuk

Capcom dünyanın en popüler dövüş oyunu serisinin son oyunu olan Ultra Street Fighter IV’nin sert bir şekilde geri döndüğünü resmi olarak duyurdu. PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkacak olan Ultra Street Fighter IV, 2014 yılının başlarında dövüş oyunu tutkunları için raflardaki yerinin almaya hazırlanıyor.

Street Fighter IV serisine ün kazandıran mükemmellik anlayışını sürdürecek olan oyunda beş yeni karakter ve altı yeni ortam bulunacak, dengelenmiş oynanış ve orijinal modlarda oyunun daha da iyi olmasını sağlayacak

Ultra Street Fighter IV’da dövüşe hepsi de kendi animasyonlarına ve kendilerine has dövüş stillerine sahip olan Poison, Hugo, Elena, Rolento ve gizli bir oynanabilir karakter eklenerek dövüşçü sayısı 44 karaktere çıkacak. Altı yeni dövüş ortamı (Pitstop 109, Cosmic Elevator, Half Pipe ve daha fazlası) aksiyona daha heyecanlı ve renkli bir zemin hazırlayacak. Super Street Fighter IV: Arcade Edition’ın 39 orijinal karakteri ve ana sistem mekanikleri hakkında oyunculardan alınan yorumlar dikkate alındığından, şimdiye kadarki en dengeli Street Fighter oyunu geliştiriliyor. Yeni ve heyecanlı modlar ve oynanış özellikleriyle ilgili detaylar önümüzdeki aylarda açıklanacak.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!