-->
Türk Oyun Sektöründe Dev Adım

Oyuncudan HİÇBİR ÜCRET ALMAYAN PaybyMe Kartınla bundan böyle Steam, PSN ve Origin’de keyifle alışveriş yapabilirsin! Tamamen oyuncuların ihtiyaç ve faydaları düşünülerek, oyunculara özel çıkarılmış olan PaybyMe Kart, kullanıcıların yoğun talebi üzerine mevcut üye işyerlerine Steam, PSN ve Origin’i de ekledi! PaybyMe kurucu ortaklarından Emre Gürsoy yeni hizmetleriyle ilgili şöyle konuştu: “Öncelikli hedef online oyun harcamalarını […]

14.07.2013 | ulasufuk

Oyuncudan HİÇBİR ÜCRET ALMAYAN PaybyMe Kartınla bundan böyle Steam, PSN ve Origin’de keyifle alışveriş yapabilirsin!

Tamamen oyuncuların ihtiyaç ve faydaları düşünülerek, oyunculara özel çıkarılmış olan PaybyMe Kart, kullanıcıların yoğun talebi üzerine mevcut üye işyerlerine Steam, PSN ve Origin’i de ekledi!

PaybyMe kurucu ortaklarından Emre Gürsoy yeni hizmetleriyle ilgili şöyle konuştu: “Öncelikli hedef online oyun harcamalarını hızlı, güvenli, kolay ve avantajlı hale getirmekti. Ancak yol üzerinde gördük ki, kullanıcılarımız konsol oyunları için yapılan harcamalarda da PaybyMe Kart kullanmak istiyorlar. Oyuncuların bu taleplerini yerine getirmek için DenizBank ile birlikte çözüm üzerine yoğunlaştık ve nihayet onlara güzel haberi verebildik.” Bu kartın oyuncular için çıkarıldığını vurgulayan Gürsoy “Zaten BU KART BİZİM DEĞİL ONLARIN KARTI. Bu karta sahip çıkarak bize isteklerini ya da karta daha neler katabileceğimizi iletmeleri  bizi  mutlu ediyor.” dedi. Gürsoy, bundan sonra da bu tip geri bildirimler beklediklerini ve DenizBank ile birlikte bu taleplere yanıt vermek için ellerinden geleni yapacaklarını ileterek tüm oyunculara şu mesajı verdi “Arkadaşlar, Steam, PSN ve Origin’le başladığımız bu atağa önümüzdeki günlerde SEVDİĞİNİZ DİĞER MARKALARLA DEVAM EDECEĞİZ. Bizi Facebook sayfamızdan (https://www.facebook.com/PaybyMeCard) takip edin, hem güzel haberlerimizi hem de bu gelişmeleri daha da güzelleştirecek kampayalarımızı kaçırmayın! ”

Siz de PaybyMe Kartınız’la hızlı, güvenli, kolay ve avantajlı alışveriş yapmak istiyorsanız hızlıca www.payby.me/prepaid adresinden karta başvurabilirsiniz. Yüklediğiniz tutarın tamamını harcayabildiğiniz PaybyMe Kart’tan ne kart ücreti, ne aylık üyelik bedeli, ne yükleme bedeli ne de yenileme ücreti ALINMIYOR!  Kartınız ücretsiz kapınıza kadar geliyor, size  hızlıca kartınıza bir DenizBank ATM’inden yükleme yapıp oyununuzu oynamak kalıyor!

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!