-->
The Bureau: Xcom Declassified Ön İnceleme

Ekip elemanlarının oyundaki rolü daha önceki oyunlarda olduğu gibi yine çok önemli konumda. Kişiselleştirebileceğiniz kahramanlarınızın yeteneklerine göre farklı özellikle verebiliyorsunuz. Ancak yine daha önceki oyunda olduğu gibi bir kere bir savaşta kaybettiğiniz dostunuzla ebediyen vedalaşıyorsunuz. Bu nedenle bir tps oyununda olmadığı kadar stratejik ilerlemeniz ve karar almanız şart. Oyunda gelişim sistemi ile ilgili test edebildiklerim […]

25.07.2013 | ulasufuk

Ekip elemanlarının oyundaki rolü daha önceki oyunlarda olduğu gibi yine çok önemli konumda. Kişiselleştirebileceğiniz kahramanlarınızın yeteneklerine göre farklı özellikle verebiliyorsunuz. Ancak yine daha önceki oyunda olduğu gibi bir kere bir savaşta kaybettiğiniz dostunuzla ebediyen vedalaşıyorsunuz. Bu nedenle bir tps oyununda olmadığı kadar stratejik ilerlemeniz ve karar almanız şart.

Oyunda gelişim sistemi ile ilgili test edebildiklerim kısıtlı olsa da daha önceden alışkın olduğumuz uzaylı teknolojisini geliştirme sistemi aynen devam ediyor. Böylelikle farklı silahları geliştirebiliyorsunuz. Oyunun tam sürümünde bir çok silah ve yetenek sistemi olacağını bekliyorum.
 

 
Gelelim oyunun teknik yönlerine. Öncelikle geliştirme aşamasında bir oyun olduğu için gözüme çarpan teknik sıkıntıların tam sürümde giderilebileceğini ümit ettiğim için çok fazla kafaya takmadım ama özellikle işitsel öğelerin elden geçirilmesi gerektiğini söyleyebilirim. Görsellik konusunda ise 2K yapım ekibinin gayet iyi iş çıkardığını belirtmeliyim. İki farklı zaman dilimini birbirine entegre etmek oldukça zor iş. 1960’ların dinamikleri ile uzaylıların zaman dilimi birbirine iyice yedirilmiş dolayısıyla gözünüze ters gelen bir detay olmuyor.
 

 
Xcom serisinin geleceği açısında farklı bir pencere açacak olan The Bureau, tamamıyla şaşırtıcı oynanış sistemi ve farklı hikayesi ile yakın zamanda bizlerle buluşmaya hazırlanan güçlü oyunlardan biri izlenimini verdi. Dilerim oyun çıkana kadar geçen zaman zarfında ön inceleme versiyonunda göze çarpan ufak teknik aksaklıkları giderirler.
  



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!