-->
PaybyMe Kart’tan Dev Adımlar

Oyuncuların favori firmaları artık PaybyMe Kart’ta Geçtiğimiz Şubat ayında büyük bir lansmanla basına ve oyun dünyasına tanıtılan PaybyMe Kart artık oyuncular neredeyse, orada. Oyuncuların tüm favori platformlarında artık PaybyMe Kart ile hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde harcama yapılabiliyor. Oyuncuları mutlu edebilmek için yoğun bir çalışma programı yürüten PaybyMe ekibi, oyunculardan gelen yoğun taleplere sessiz […]

19.07.2013 | ulasufuk

Oyuncuların favori firmaları artık PaybyMe Kart’ta

Geçtiğimiz Şubat ayında büyük bir lansmanla basına ve oyun dünyasına tanıtılan PaybyMe Kart artık oyuncular neredeyse, orada. Oyuncuların tüm favori platformlarında artık PaybyMe Kart ile hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde harcama yapılabiliyor.

Oyuncuları mutlu edebilmek için yoğun bir çalışma programı yürüten PaybyMe ekibi, oyunculardan gelen yoğun taleplere sessiz kalmadılar ve böylece PaybyMe Kart, konsol mağazalarında ve appstore’lara çok hızlı bir giriş yaptı.

Kart sahiplerinin “Büyük Steam Yaz İndiriminden” yararlanabilmesi için tam da indirimin başladığı 12 Temmuz günü PaybyMe Kart, Steam’de kullanılmaya başlandı. Aynı gün içerisinde Origin ve PlayStation Network’te de geçmeye başlayan PaybyMe Kart, ertesi gün iTunes ve Google Playstore’u da işyeri ağına kattı. Devam eden haftada ise PaybyMe Kart’ı XBOX Live, Samsung Appstore ve Son Teklif‘te de kullanıma açan firma yetkilileri, kart kullanıcılarının istekleri kapsamında benzer sürprizlere devam edeceklerini vurguladılar.

Kart sahiplerinden HİÇBİR ÜCRET ALMAYAN firma, aksine ilk çıktığı günden bu yana sürekli oyunculara özel fayda kampanyaları düzenliyor. İlk 2 bin başvuru 10 TL yüklü kartla ödüllendirilmiş, ilk ay da anlaşılan işyerlerinde yapılan alışverişlere otomatik olarak %10 indirim düzenlenmişti. Yeni kampanya için bayramı beklemek istemeyen firmanın önümüzdeki hafta kart sahiplerine onları çok mutlu edecek müjdeler vereceği de öğrenildi.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!