-->
Legrand’ın, Yeni Facebook Oyunu “Eşini Bul” ile Hafızalar Yarışıyor

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman marka Legrand’ın yeni facebook oyunu “Eşini Bul”  ile kullanıcılar hem eğleniyor hem de 50 TL’lik akaryakıt hediye çekini kazanma şansı yakalıyor! Dünyanın referans olarak gösterdiği Legrand, heyecan dolu yeni yarışması “Eşini Bul” uygulamasını Legrand Türkiye Facebook sayfasında kullanıcı ile buluşturuyor.  “Eşini Bul” oyuncuları keyifli […]

09.07.2013 | ulasufuk

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman marka Legrand’ın yeni facebook oyunu “Eşini Bul”  ile kullanıcılar hem eğleniyor hem de 50 TL’lik akaryakıt hediye çekini kazanma şansı yakalıyor!

Dünyanın referans olarak gösterdiği Legrand, heyecan dolu yeni yarışması “Eşini Bul” uygulamasını Legrand Türkiye Facebook sayfasında kullanıcı ile buluşturuyor.  “Eşini Bul” oyuncuları keyifli anlar yaşarken, hafızalarını yarıştırarak 50 TL’lik akaryakıt hediye çekini kazanma fırsatına sahip oluyor.

Legrand Türkiye Facebook sayfasında 8 Temmuz itibariyle başlayacak ve 4 hafta sürecek yarışmanın her hafta bir kazananı olacak. Üç seviyeden oluşan yarışmada, belirli sürede kartları en hızlı ve doğru eşleştirerek skor tablosunda lider olan yarışmacı 50 TL’lik akaryakıt hediye çekini kazanacak.

Yarışmaya hemen katılmak için; https://www.facebook.com/LegrandTR/app_467805879972405

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!