-->
KONAMI, En Kapsamlı MGS Derlemesi Olan METAL GEAR SOLID: THE LEGACY COLLECTION’ın Detaylarını Duyurdu

Konami Digital Entertainment B.V. şimdiye kadarki en geniş kapsamlı METAL GEAR SOLID koleksiyonunun METAL GEAR SOLID: THE LEGACY COLLECTION adı altında Avrupa’da satışa sunulacağını duyurdu. Bu özel METAL GEAR SOLID derlemesi PlayStation®3 için özel olarak hazırlanıyor. Hideo Kojima tarafından yaratılan tüm METAL GEAR SOLID oyunlarını içinde bulunduran sette ayrıca uzun yıllardır ortalarda görünmeyen bazı nadir […]

11.07.2013 | ulasufuk

Konami Digital Entertainment B.V. şimdiye kadarki en geniş kapsamlı METAL GEAR SOLID koleksiyonunun METAL GEAR SOLID: THE LEGACY COLLECTION adı altında Avrupa’da satışa sunulacağını duyurdu.

Bu özel METAL GEAR SOLID derlemesi PlayStation®3 için özel olarak hazırlanıyor. Hideo Kojima tarafından yaratılan tüm METAL GEAR SOLID oyunlarını içinde bulunduran sette ayrıca uzun yıllardır ortalarda görünmeyen bazı nadir eşyalar da bulunacak.

METAL GEAR SOLID: THE LEGACY COLLECTION içinde METAL GEAR SOLID, METAL GEAR SOLID 2: HD Edition, METAL GEAR SOLID 3: HD Edition (METAL GEAR ve METAL GEAR 2’nin orijinal MSX versiyonları ile birlikte), METAL GEAR SOLID: Peace Walker HD Edition, METAL GEAR SOLID: SPECIAL MISSIONS ve METAL GEAR SOLID 4: Trophy Edition bulunacak. Koleksiyonda ayrıca çizimlerini ünlü Ashley Wood’un yapmış olduğu, ikincisi daha önce Avrupa’da yayınlanmamış olan iki METAL GEAR SOLID DİJİTAL ÇİZGİ ROMANI da yer alacak.

METAL GEAR SOLID: THE LEGACY COLLECTION, Japonya’nın usta oyun tasarımcısı ve gizliliğe dayalı aksiyon oyun türünün yaratıcısı Hideo Kojima’nın işlerine saygı duruşu niteliğinde bir koleksiyon. Kojima’nın hikaye anlatımındaki eşsiz vizyon ve sanatçılığı METAL GEAR SOLID serisinin dünya çapında bir fenomen olmasını sağlamıştı. Oyunda oyuncular bir elit özel kuvvetler birimine bağlı çalışan bir gizli ajan rolünde düşman üsleri ve ormanlar gibi ortamlarda tek başlarına gizlilik gerektiren görevlere katılıyorlar. Akıllarda kalan kötü adamlarla dolu göz alıcı bir evrende geçen ve aksiyon ve gizliliği benzersiz biçimde birleştiren METAL GEAR SOLID: THE LEGACY COLLECTION, METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN çıkmadan önce METAL GEAR SOLID evrenine yeniden uğramak veya bu evrenle tanışmak isteyenler için mükemmel bir fırsat.

METAL GEAR SOLID: THE LEGACY COLLECTION Eylül ayında PlayStation®3 için yayınlanacak. 

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!