-->
City of Steam’de Ramazan Coşkusu

Ramazan ayı için “Arkadaşını Davet Et” sistemini ve pek çok hediye&etkinliği açıklayan City of Steam ekibi, bunlarla kalmayıp oyuna gelecek büyük yenilikleri de bu ay oyuncularına sunuyor. Dopdolu bir Ramazan oyuncuları bekliyor! Nova Worlds platformu üzerinde hiçbir istemciye ihtiyaç duymadan ve tamamen Türkçe olarak oynayabileceğiniz City of Steam; oyuncu görüşlerine önem veren ekipleri, kendine has […]

09.07.2013 | ulasufuk

Ramazan ayı için “Arkadaşını Davet Et” sistemini ve pek çok hediye&etkinliği açıklayan City of Steam ekibi, bunlarla kalmayıp oyuna gelecek büyük yenilikleri de bu ay oyuncularına sunuyor. Dopdolu bir Ramazan oyuncuları bekliyor!

Nova Worlds platformu üzerinde hiçbir istemciye ihtiyaç duymadan ve tamamen Türkçe olarak oynayabileceğiniz City of Steam; oyuncu görüşlerine önem veren ekipleri, kendine has tarzları ve Steampunk temasıyla oyunculara kendine has bir MMORPG deneyimi sunmaya devam ediyor.

Ramazan’ın ve büyük eklenti paketinin gelişi ile Temmuz ayına hızlı ve iddialı bir giriş yapan City of Steam’in ekibi, önümüzdeki dönemde de hızını kesmeden yeni içerik ve etkinliklerinin devam edeceğini müjdeliyor. Sundukları bu takvim de  sözlerinin arkasında olduklarını der gibi.

Gelin Ramazan ayına özel etkinlikleri bir gözden geçirelim;

  1. Günlük Ödül Etkinliği
    Ramazan süresince City of Steam’e giren herkes, 1 günlük özel Ramazan Paketi kazanacak.
  2. “Hayatta Kalma” Etkinliği
    20. Seviye ve üstü oyunculara özel tarihin en büyük düşmanı Açlığa karşı hayatta kalma mücadelesi!
  3. “Boss Avı” Etkinliği
    20. Seviye ve üstü oyunculara özel, “Kıtlık Avı”.

Bunca etkinlik üzerine “Neden daha fazlası olmasın?” diye düşünen City of Steam ekibi oyunculara bir de “Arkadaşını Davet Et” etkinliğini sunuyor.

Ramazan ayı başlangıcı, yani 9 Temmuz 2013 Salı günü ile birlikte “Arkadaşını Davet Et” etkinliği başlayacak. Bu etkinlik ile arkadaşlarını City of Steam’e web sitesi üzerinden çağıran oyuncular, ödül kazanma hakkına erişecekler.

4 Hafta boyunca sürecek bu etkinlikte,  yeterli arkadaş davet eden ve arkadaşları 15. seviyeyi bulan oyuncuları iksirlerden soğutuculara, yayın biletlerinden kostümlere ve tabii ki evcil hayvanlara ve göz kamaştıran bir buharsiklete kadar pek çok ödül bekliyor!

Sadece davet edenle kalmıyor, davet edilen oyuncular da belli seviyelere geldiklerinde geçici evcil hayvan, buharsiklet ve papel kazanabiliyorlar!

“Arkadaşını Davet Et” etkinliğinin detayları için Buraya Tıklayınız.

Ramazan ayı etkinliklerinin yanısıra, City of Steam’e geniş bir içerik de ekleniyor:

  1. Yeni Seviye Sınırı: Yeni seviyeler ile sınırları zorlamaya devam!
  2. Yeni Sınıf: Yepyeni bir sınıf ile eğlenceyi ve seçenekleri katlayın… Ruhban sınıfını da artık oynayabilir sınıflar arasında olacak.
  3. Yeni Irklar: Yeşilderililer ve Cüceler artık seçilebilir ırklar arasında.
  4. Yeni Harita : Kurucular Annex’i
  5. Yeni PvP Etkinliği: Eksen Kuşatması  (Son dönemlerin revaçta türü MOBA artık City of Steam oyuncuları için alternatif bir PvP tarzı olarak oyundaki yerini alacak!)

Hepsi bu kadar değil! Detayları öğrenmek için Buraya Tıklayınız.

City of Steam böylece Ramazan coşkusunu oyuna da getirmiş oldu. Geriye etkinliklere katılıp ödülleri almaktan başka bir şey kalmıyor.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.