-->
“Call of Duty: Ghosts” Ön Siparişle Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, her yeni oyunuyla satış rekorları kıran “Call of Duty” serisinin yeni oyunu “Call of Duty: Ghosts”u aylık 11 TL’den başlayan taksitlerle ön siparişe sundu. Bu muhteşem oyun için ön sipariş veren oyunseverler, dinamik çoklu oyuncu haritası “Free Fall”a da ücretsiz sahip olacaklar. TTNET’in dijital oyun […]

12.07.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, her yeni oyunuyla satış rekorları kıran “Call of Duty” serisinin yeni oyunu “Call of Duty: Ghosts”u aylık 11 TL’den başlayan taksitlerle ön siparişe sundu. Bu muhteşem oyun için ön sipariş veren oyunseverler, dinamik çoklu oyuncu haritası “Free Fall”a da ücretsiz sahip olacaklar.

TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore’da, oyun dünyasının fenomen serisi “Call of Duty”nin yeni oyunu “Call of Duty: Ghosts” ön siparişe sunuldu. 2000’li yıllara damgasını vuran, seriye eklenen her yeni oyunla popülerliğini artıran “Call of Duty”, oyun dünyasını yine sarsmaya hazırlanıyor.

Dünya çapında satış rekoru kırması beklenen “Call of Duty: Ghosts”, aylık 11 TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da ön siparişte. Oyun için ön sipariş veren oyunseverler, dinamik çoklu oyuncu haritası “Free Fall”a da ücretsiz sahip olacaklar.

“Call of Duty: Ghosts” oyunu ile seride devrim niteliğinde bir adım atılıyor. Oyuncular serinin bu son macerasında farklı bir dünyada, farklı bir yapının içine sokuluyor. Yeni nesil grafik motorunun gücünü arkasına alan “Call of Duty: Ghosts”, markanın simgelerinden olan çoklu oyuncu tecrübesini baştan tanımlıyor. Dinamik haritalar depremlerden, sellerden ve kullanıcılar tarafından meydana getirilen diğer olaylardan etkilenirken, her savaşın akışı ve stratejisi de temelden değişiyor. Ayrıca eşi benzeri olmayan karakter kişiselleştirmeleri sayesinde, oyuncular askerlerinin nasıl görüneceği konusunda tam bir kontrole sahip oluyorlar.

“Call of Duty: Ghosts” oyununun, 5 Kasım 2013 tarihinde piyasada olması bekleniyor. Oyunla ilgili detaylı bilgi ve ön sipariş için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/call-of-duty-ghosts

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz