-->
World of Tanks 60 Milyon Kayıtlı Kullanıcıya Ulaştı

Dünyanın lider ücretsiz devasa online oyun geliştirici ve yayıncılarından Wargaming, bugün firmanın amiral gemisi olan World of Tanks’in oyuncu sayısının 60 milyonu geçtiğini duyurdu. Bu yıl E3’te World of Tanks, Wargaming’in, 10,000m2’lik devasa standında (Güney Salonu, 601) özel bir alana sahip olacak. World of Tanks, fuar boyunca, 10 yüksek teknolojili oyun istasyonunda oynanabilir ve katılımcılara […]

13.06.2013 | ulasufuk

Dünyanın lider ücretsiz devasa online oyun geliştirici ve yayıncılarından Wargaming, bugün firmanın amiral gemisi olan World of Tanks’in oyuncu sayısının 60 milyonu geçtiğini duyurdu.

Bu yıl E3’te World of Tanks, Wargaming’in, 10,000m2’lik devasa standında (Güney Salonu, 601) özel bir alana sahip olacak. World of Tanks, fuar boyunca, 10 yüksek teknolojili oyun istasyonunda oynanabilir ve katılımcılara kendilerini savaş alanında deneme fırsatı sunar olacak. Wargaming, kayıtlı oyuncuların 60 milyona ulaşmasını kutlamak adına, oyunun Dünya çapında başarıya ulaşmasını sağlayan aksiyonunu ve takım bazlı taktik oynanışını gösteren yepyeni bir World of Tanks sinematik video yayınladı.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!